Paris-  Versailles – Chenonceau –  Amboise

6 zile  – Avion

DATE DE PLECARE 2019:

28.12.2019

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti;
 • 5 cazari la hoteluri de 3*;
 • 5 mic dejun;
 • Tur de Paris
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Ghid însoţitor din partea agenţiei

Program

 • Ziua 1. 28.12 Bucuresti – Paris

        Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne vom intalni cu insotitorul de grup la ora 05:30, urmad efectuarea formalitatilor de imbaracre pentru zborul Tarom RO381 cu destinatia  Paris. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 08:40 si sosire in Paris la ora 11:00  Dupa aterizare, imbarcare in autocarul cu care vom face un tur de oras si vom descoperi o parte dintre comorile Parisului printr-un tur panoramic de oras: cartierul de zgârie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi, deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Transfer catre hotel. Program liber in Paris.

 • Ziua 2. 29.12 Paris – Palatul Versailles

       Parisul nu are nevoie de nicio prezentare: indiferent că ești la prima sau la a zecea vizită în Orașul luminilor, te simți de fiecare dată acasă. Să fie datorită peisajelor atât de cunoscute din filme, cărți sau tablouri? Să fie datorită bulevardelor largi, a cafenelelor șarmante, a frumoaselor clădiri haussmaniene, a parcurilor îngrijite sau a atmosferei unice, pline de romantism? Fiecare dintre cei peste 15 milioane de turiști care vin anual în capitala Franței are propriul său motiv!

       Cei care doresc, pot opta astăzi pentru o excursie la Palatul Versailles. Impresionanta reședință a Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea, este situată la mai puțin de 20 de kilometri de Paris. Vizitatorii vor admira parcul uriaș unde se pot vedea Fântâna lui Apollo, Fântâna Latona, Oranjeria sau Pavilionul Belvedere, construit pentru Maria Antoaneta, dar și apartamentele regale din interiorul Palatului, somptuos decorate, impresionanta Sală a oglinzilor sau colecția de tablouri inestimabile. Intoarcere in Paris. Cazare la acelasi hotel.

 • Ziua 3. 30.12 Paris – L’Ille de la Cite – Montmartre

       După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţiecu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxembourg.

Moment de răgaz:

       Nu te sfii să intri într-una dintre miile de brutării ale Parisului numite boulangeries, și să te bucuri de unul dintre simbolurile culinare ale Franței – croissant au beurre. Mic dejun preferat al francezilor, croasantul cu unt este un adevărat răsfăț culinar atunci când este proaspăt scos din cuptor și este preparat după rețeta tradițională.

Timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.                 Seara, cei care doresc pot opta pentru o croazieră pe Sena cu o ambarcațiune tipic pariziană, numită bateaux mouches. În timpul croazierei putem admira Turnul Eiffel, Grand Palais, Place de la Concorde, Muzeul Orsay, Grădinile Tuileries, Muzeul Luvru, Academia Franceză și Cartierul Latin.

 • Ziua 4. 31.12 Paris – Amboise – Chenonceau

       Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei. Vom explora una dintre cele mai frumoase și faimoase zone ale Franței, Valea Loarei, supranumită și ”grădina Franței”. Tărâm al artei și al istoriei, cu un peisaj mirific, străbătut de ape limpezi, Valea Loarei își vrăjește vizitatorii cu somptuoase palate renascentiste, cu cetăți și turnuri medievale, castele ca în basme, ferme fortificate, biserici, mănăstiri și catedrale. Vom avea răgazul necesar pentru a vizita două dintre cele mai frumoase și admirate castele de pe Valea Loarei: Castelul Chenonceau, așezat maiestuos pe râul Cher. Acest superb castel este cunoscut și sub numele de ”castelul femeilor”, din pricina personajelor istorice feminine care și-au lăsat amprenta asupra lui, dintre care le amintim pe Caterina de Medici sau Diane de Poitiers. Cea de-a doua oprire o facem la Castelul Amboise, construit în stil renascentist și amplasat pe platoul înalt care domină centrul Văii Loarei, păstrând neștirbită măreția secolelor trecute. Castelul Amboise comunică printr-un pasaj subteran cu elegantul conac Clos Lucé, aflat la 500 de metri, locul unde celebrul inventator, arhitect și pictor Leonardo da Vinci și-a petrecut ultimii ani din viață și a ales să fie înmormântat. Spre seară ne îndreptăm spre Paris, pregatire pentru seara de revelion. Cazare la acelasi hotel.

 •  Ziua 5. 01.01 Paris

       După micul dejun puteți descoperi Parisul în ritm propriu. Recomandarea noastră este să petreceți măcar câteva ore la Muzeul Luvru, după ce în prealabil ați ales care sunt operele de artă pe care doriți neapărat să le vedeți. Nu de alta, dar, cu cele 35.000 de opere de artă pe care le găzduiește Luvrul, un vizitator ar avea nevoie de nouă luni pentru o vizită completă a acestui muzeu! Putem vedea aici unele dintre cele mai celebre capodopere ale umanității – Monalisa lui Leonardo da Vinci, Venus din Milo, Victoria de la Samotrace – dar și colecții inestimabile de artă egipteană, orientală, greacă, romană, mesopotamiană sau europeană. Luvrul este amplasat chiar în inima Parisului și este la câțiva pași de celebra Piramidă de sticlă, de Grădinile Tuileries, Muzeul Jeu de Paume, Muzeul de Arte Decorative sau Palatul Regal, așa că o vizită în această zona te va face să descoperi Parisul autentic!

       Mai trebuie sa cuprindeti in itinerariul dvs. impozantul Dom al Invalizilor unde se afla Mormantul lui Napoleon Bonaparte, Muzeul d’Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi si bineinteles ascensiunea in Turnul Eiffel. Pentru “copiii”de toate varstele sugeram o excursie la Disneyland

Seara cazare la acelasi hotel din Paris.

 • Ziua 6. 02.01 Paris – Bucuresti

       Călătoria noastră se apropie de sfârșit! După micul dejun,timp liber, lasăm apoi în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre aeroport unde vom face formalatile de imbarcare pentru zborul Tarom RO390. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 19:40 si sosirea in Bucuresti la ora 23:30.

Trebuie sa vezi:

 • Muzeul Luvru este la pièce de résistance a oricărei vizite la Paris. Cu trei aripi distincte, patru etaje și peste 35.000 de opere de artă – de la antichități mesopotamiene, egiptene sau grecești până la opere celebre cum ar fi celebra Monalisa a lui Leonardo da Vinci, Luvrul este cel mai vizitat muzeu din lume, peste 7 milioane de turiști călcându-i pragul în fiecare an.
 • Nu părăsi Parisul fără să faci măcar o scurtă plimbare în Grădinile Tuileries, cel mai vechi și important parc parizian. Creat în 1564, din dorința Caterinei de Medici, Grădinile Tuileries sunt locul în care parizienii vin să se plimbe, să se relaxeze sau pur și simplu să citească, stând pe unul dintre scaunele metalice tipice, devenite un simbol al Parisului.
IBIS PARIS LA DEFENSE CENTRE 3* www.accorhotels.com/fr/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml
A B C D
PELLERIN   PLUS BEST DEAL Reducere 100 € PROMO Reducere 60 € STANDARD + Reducere 40 €
495 + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar) 395 +310 € (bilet avion, transfer transport autocar) 435 + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar) 455 + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar)
pret de persoana in camera dubla
Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;; GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);ATENTIE!   LOCURI LIMITATE! Plata integrala la inscriere;Nu se accepta modificari sau anulari.Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!   Avans  30% la inscriere;Diferenta de plata pana la  30.09.2019;Nu se cumuleaza cu alte reduceri;Oferta este valabila pana la  30.09.2019ATENTIE! LOCURI  LIMITATE!     Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii; Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);Nu se cumuleaza cu alte reduceri;  
suplimente & reduceri Supliment de single 175 €Reducere copil  6-12 ani  – 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti