6 zile – Avion

DATE DE PLECARE:

30.12.2019

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti -Amsterdam si retur
 • 5 cazari la hotel de 4*Grand Hotel Amstelveen**** sau similar.
 • 5 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei

bonusuri

 •  Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.
Grand Hotel Amstelveen – https://www.grandhotelamstelveen.nl
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL Reducere 90 € PROMO Reducere 50 € STANDARD + Reducere  20 €
435 + 160 € (bilet de avion) +165 (transferuri si taxe aeroport) 345 + 160 € (bilet de avion) +165 (transferuri si taxe aeroport) 385 + 160 € (bilet de avion) +165 (transferuri si taxe aeroport) 415 + 160 € (bilet de avion) +165 (transferuri si taxe aeroport)
pret de persoana in camera dubla
  Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii; GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!   Plata integrala la inscriere;Nu se accepta modificari sau anulari.Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!     Avans  30% la inscriere;Diferenta de plata pana la  30.09.2019;Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE! LOCURI         LIMITATE! Oferta este valabila pana la  30.09.2019.       Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii; Nu se cumuleaza cu alte reduceri;  
suplimente & reduceri Supliment de single 215 € ;  

Program

 • Ziua 1. 30.12 București – Amsterdam

        Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde ne vom intalni cu insotitorul de grup la ora 11:00, urmand a efectua formalitatile de imbarcare pentu zborul  KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Dupa aterizare, imbarcare  in microbuzul de transfer si deplasare catre hotel.

 • Ziua 2. 31.12 Amsterdam

       Începem ziua. Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucură-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara pregatire pentru seara de Revelion. cazare la acelasi hotel din Amsterdam.  

 • Ziua 3. 01.01 Amsterdam

       Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Nu este o exagerare să spui că la Amsterdam dai peste o capodoperă la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, capitala Olandei ascunde magazine originale, unde designerii locali își vând creațiile – fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mâncare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic în prima zi fără ploaie. Cazare Amsterdam.

 • Ziua 4. 02.01 Volendam – Zaanse Schans – Haarlem

       Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipică și bărcile pescarilor din port pare un decor de film. Următoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un sătuc olandez de poveste și un muzeu viu, în care putem vedea cum se face brânza tradițională și unde locuitorii încă se încalță cu saboți de lemn, iar morile de vânt funcționează nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinantă: Corrie ten Boom a fost o ceasornicăreasă creștină care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un număr impresionant de evrei să scape de Holocaust. Mai târziu ea a povestit totul într-o carte, intitulată ”Refugiul”. Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.

 • Ziua 5. 03.01 Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam –  Kinderdijk

       Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Haga –Delft – Rotterdam. Ne îndreptăm spre Haga, capitala administrativă a Olandei și sediul Curții Internaționale de Justitie. Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi de sute de ani și din calea afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul.  Următorul popas îl facem în celebrul Delft, unde în Catedrala – Nieuwe Kerk se află mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Ţărilor de Jos.  Oraşul este recunoscut ca fiind locul de  origine al porțelanului alb-albastru pictat de mână, emblematic pentru Olanda. Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala– Grote Sint Laurenskerk  si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub , proeicte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panoramă excelentă asupra orașului și a portului se recomandă o vizită la Turnul Euromast, înalt de 100 de metri. Ne continuăm ziua cu o vizită la Kinderdijk, o destinație idilică din apropierea Rotterdamului, unde în 1740 s-au construit 19 mori de vânt, păstrate în stare perfectă și constituind în prezent cel mai mare grup de mori vechi olandeze și una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Olanda. Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.

 • Ziua 6. 04.01 Amsteram – Gouda – Bucuresti  

       Ne începem periplul de astăzi cu o vizită (optionala) in  Gouda, o localitate medievală celebră datorită sortimentului de brânză care îi poartă numele. Interesant este că brânza Gouda nu se numește așa pentru că ar fi produsă neapărat în această regiune, ci pentru că, timp de secole, a fost comercializată în piața de brânză din centrul orașului Gouda. Spre seara ne indreptam catre aeroport, urmand a efectua formalitatile de imbarcare pentru zborul  zborul  KLM KL 1379 cu destinatia Bucuresti. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 20:45 si sosirea in Bucuresti la ora 00:30 (05.01.2020).

Bine de Ştiut

 •   Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
 •    Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •    Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 •    Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 •    Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 •    Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 •    Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 •   Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 25 pers.