__________

MARAMURES 22-25.07.2021

 

Traseu: Pitesti – Valea Oltului- Cluj-Napoca- Viseu de Sus- Borsa- Barsana- Dragomiresti Sighetu Marmatiei- Sapanta- Pitesti

Obiective: Cluj Napoca- tur pietonal, Muzeul Tarancii Romane, Cascada Cailor Borsa, Mocanita Viseul de Sus, Manastirea Barsana, Muzeul Satului Maramuresean, Cimitirul Vesel Sapanta, Manastirea Sapanta Peri

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1– Plecare din Pitesti ora 05:30 spre Maramures cu oprire in Cluj Napoca pentru un tur pietonal in cele 3 piete ale orasului natal al lui Matei Corvin, fostul rege al Ungariei, dupa care ne continuam drumul spre Viseu de Sus unde vom incheia seara cu check in-ul la pensiune/hotel 3* , cina.

Ziua 2– Mic dejun, plecam spre unicul muzeul din tara noastra dedicat Tarancii Romane, iar dupa ne deplasam spre superba Cascada din Borsa , numita Cascada Cailor unde o sa avem si pauza de pranz. Se va urca cu telescaunul spre cascada, iar pana la aceasta se face o drumetie de jumatate de ora. In drum spre cazare in Viseu de Sus vom mai face o oprire pe Valea Izei la Manastirea Barsana, un mic colt de rai ce dateaza din 1390. Timp liber , cina

Ziua 3– Mic dejun, plecare spre Gara Mocanitei unde vom face o calatorie in timp pe Valea Vaserului cu trainicele locomotive cu abur aproximativ 21 km pana la Paltin , unde vom avea o scurta pauza si retur. Din gara Mocanitei ne vom deplasa spre Sighetu Marmatiei , unde  vizitam un muzeul  satului maramuresean. Check in si optional o seara festiva Maramureseana cu muzica live pentru a ne despartii de acest tinut minunat asa cum se cuvine.

Ziua 4– Mic dejun si ne deplasam spre Sapanta unde Cimitirul vesel ne asteapta sa descoperim povestea soacrei si a altor localnici , dupa care ne reculegem putin la Manastirea Sapanta Peri – cea mai inalta din lemn din Lume. Se va ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de conditiile de trafic.


TARIF – 809 LEI/PERSOANA, grup min 40 pers.


Pachetul include:

  • 2 nopti cazare in Viseu de Sus cu demipensiune – pensiune/hotel 3 *
  • 1 noapte cazare in Sighetu Marmatiei cu mic dejun – hotel 3*
  • transport autocar
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include : 

  • CINA FESTIVA cu muzica live traditionala in  Sighetu Marmatiei- 115 lei /persoana
  • supliment camera single – 220 lei
  • LOCURI VIP autocar, primele 3 banchete – 40 lei /persoana
  • intrarea la obiectivele turistice , Mocanita
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

  –  150 lei la rezervare diferenta  de 50% se achita pana pe 30.03.2021  iar restul  cu 30 de zile inainte de data plecarii. 

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.