Ofertă Specială MALTA

INTERCONTINENTAL 5* – St. Julian’s

 

PLECARITarif Special

Deluxe Room (BB)

HBSupl. SingleTarif Special a 3-a pers Deluxe Room (BB)Copil

2-12.99 ani

04.07; 11.07; 18.07599250695599200

 

NOTE:

 1. TARIFELE SUNT EXPRIMATE IN EURO SI SUNT DE PERSOANA
 2. TARIFE RECOMANDATE
 3. TARIFELE PENTRU COPII SUNT VALABILE DACA STAU IN CAMERA CU 2 ADULTI
 4. PRESCURTARI: BB = mic dejun; HB =demipensiune
 5. SUPLIMENTUL DE DEMIPENSIUNE (HB) INCLUDE 7 CINE
 6. REZERVARILE ‘Tarif Special’ TREBUIE ACHITATE ASTFEL: MINIM 40% AVANS ACHITAT OBLIGATORIU LA REZERVARE, IAR RESTUL CU O LUNA INAINTE DE DATA PLECARII
 7. Unelehoteluri pot percepegarantie la check-in
 8. Oricemodificare la rezervare – nume, perioada (cu maxim douasaptamaniinainte de plecare), hotel (dacaesteposibil) saudecomandaripartiale (nu anularearezervarii) – se face contra uneitaxe de 50 euro

 

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

 • 7 NOPTI CAZARE (cu regimul de masa specificat)/ 8 ZILE
 • AVION CHARTER BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – AIR MALTA: Airbus (168/ 180 locuri)
 • ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA
 • BAGAJ DE CALA 20 KG/ PERSOANA
 • BAGAJ DE MANA 10 KG/ PERSOANA

 

NU SUNT INCLUSE:

 • TaxeAeroport – 100 EURO/ PERSOANA handling inclus – obligatorii (inclusivcopii)/ COPIII 0-1,99 ANI (INFANTI) platesc 30 euro
 • TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR: 20 EURO/ PERSOANA/ DUS-INTORS
 • AsigurareaMedicala – 36 LEI – optionala
 • Asigurare turist plus premium (recomandata) – 71 lei (valabila pentru 8 zile)
 • BAUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASA
 • TAXA LOCALA – 3.5 euro/ persoana/ sejur de 7 nopti (se achita la hotel)

 

PLECARILE SE VOR DESFASURA CONFORM ORARULUI DE MAI JOS (ORAR ESTIMATIV):

OrasAeroportPlecarespre MaltaSosire in MaltaPlecare din MaltaSosire in taraNumarZbor
BucurestiOTOPENI16:4517:5512:4515:55KM7527/7526

 

EXCURSII OPTIONALE:

Plimbare, peisaje, plajӑ plus vizitӑṣiprȃnzȋnsatulpescӑresc Marsaxlokk

Tarife: Adult: 35 euro, Copil: 25 euro

Ȋn prima zipetrecutӑȋn Malta, vremsӑvӑoferimclipe de relaxareṣi o perspectivӑgeneralӑ. Ȋnaceastӑideepetrecemtimpultraversȃnd insula principalӑ din Nord spreSud, fӑcȃndmaimultepopasuri.

Foto-stop la Popeye Village, la platoul de filmareunde a fostrealizatmusicalul „Popeye” ȋn 1980.

Apoiveṭiaveaocaziasӑvӑrelaxaṭi pe ceamaifrumoasӑplajӑnaturalӑ din Malta, Golden Bay – nu uitaṭicostumele de baieṣi crema de protecṭiesolarӑ!

Dupӑ“scӑldat”ȋn mare sau“taifas” la terasӑ, ne aṣteaptӑcelmaivechiṣivestit sat pescaresc din sudulMaltei. Cu o istorie de douӑmilenii, loculunde au acostatbarcilefenicienilor, Marsaxlokk are o atmosferӑaparte: portulestepopulat de bӑrcicolorate, ȋnzestrate cu ȋnsemnepӑgȃneṣisimboluricreṣtine, satulconservӑfarmecultrecutului, dar nu ascundenicicicatriceledobȃnditeȋnurmaperseverenṭeiomului“ȋnfaṭamӑrii”.

Aici, la malulmӑrii, la un restaurant cu specific pescӑresc, vomserviȋmpreunӑpreparate din peṣte, specificeinsulei. (Prȃnzulinclusȋnpreṭ)

 

Capitala Valletta – culturӑ, artӑ, religie, politicӑ, rӑzboi

Tarife: Adult: 45 euro, Copil: 35 euro

Excursianoastrӑ de bazӑ, pe care nu trebuiesӑ o rataṭi, vӑinvitӑsӑdescoperiṭitimp de o zi,celmai important simbol de pe hartaarhipelagului: capitala Valletta. Oraṣ modern, capitalaculturalӑeuropeanӑȋnanul2018, darvechi de peste 450 de ani, cepoartӑmȃndrunumelecelui care a salvat Europa creṣtinӑȋnmareleasediu din 1565. Ceamaifortificatӑcapitalӑ din lume, cuibulCavalerilorIoaniṭi, astӑziadӑposteṣtepeste 30 de biserici, 300 de monumente, auberge-urileordinului, bulevarduri cu vitrine elegante,restaurantemiciṣicochete. Turulnostrupietonal, deṣilejer, ṭinteṣtesӑ fie exhaustive. Pe lȃngӑobiectivele de maximӑimportanṭӑaṣterneluminӑṣi pe detaliile care de obiceirӑmȃnascunsevizitatorilor. VomvizitaCo-Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, unadintrecelemai decorate biserici din Europa, detinandceamaiimportantӑpȃnzӑ din secolul XVII, Decapitarea, opera lui Caravaggio,PalatulMarilorMaeṣtrii, iarprinprismaexplicaṭiilorcomplexe, o sӑdescoperiṭiṣilӑcaṣe de cult, bastioaneṣimetereze, piaṭete, grӑdini, alei. La final o sӑvӑbucuraṭi de timp liberpentrucumpӑrӑturisirelaxare la terasesaurestaurante. (Toatebiletele de intrareincluseȋnpreṭ)

 

FestaMaltezӑ – spectaculoasapetrecereȋnstilmaltez

Tarife: Adult: 20 euro, Copil: 20 euro

O vacanṭӑȋn Malta nu estecompletӑfӑrӑ o ieṣire la Festa, aceasӑrbӑtoare a artificiilorȋn care se implicӑȋntreagacomunitate din orӑṣelul care tocmaiȋṣisӑrbӑtoreṣtesfȃntulpatron protector. Caseleṣistrӑzilesunt decorate ȋnculorii vii, bisericileṣicatedralelesuntacoperite de zeci de mii de luminiṭemulticolore, strӑzilesuntpline de oameniieṣiṭi la petrecere, au locṣidefilӑri cu fanfarӑ, ceconteazӑȋnsӑcelmaimultestespectacolulpirotehnicunicȋnlume, cu focuri de artificii de la sol, organizate sub formӑȋntrecere pe strӑduṭeledealtfelliniṣtite.

 

Vittoriosa, GrotaAlbastrӑ, Temple Megalitice – rӑdӑcinileadȃnci din Sud

Tarife: Adult: 40 euro, Copil: 30 euro

DescoperimSudulMaltei, tӑrȃmultradiṭiilorṣiobiceiurilorvechi, pӑstrateaproape cu sfinṭenie. Facem o plimbareȋn zona Marelui Port, descoperindVittoriosa. Dupӑ o vizitӑfoarteinteresantӑȋnPalatulInchizitorului, singuruledificiu de acest gen care se poatevizitaȋn Europa, ne ȋndreptӑmspre alt locmisterios: templulmegalitic Hagar Qim, undeprimiioameni care au locuitȋn Malta, acum 5500 de ani, au “incantatzeii cu pietreimenseridicatesprecer”. Ȋn final ne aṣteaptӑGrotaAlbastrӑsimilarӑ cu cea din Capri, vizibilӑ de pe falezӑsau din barcӑ (dacӑmareapermite). (Toatebilete de intrareincluseȋnpreṭ; plimbareopṭionalӑ cu barcaeste 8 euro/persoanӑ).

 

Mdinaṣi Rabat – eleganṭӑṣisplendoare in oraṣularistocraṭieimalteze

Tarife: Adult: 45 euro, Copil: 35 euro

Mdinaṣi Rabat – adicӑ „centru” ṣi „periferie” – astӑzisuntdouӑoraṣeȋnvecinate din centrulinsulei, ambele considerate adevӑratebijuteriiarhitectionice. Ȋn Rabat vomvizitaCatacombele Sf. Paul, acestlocvenerat de creṣtiniṣiPalatulVignacourt. Mdina, cunoscutӑṣi sub numele de “OraṣulTӑcerii”sau“CittaNotabile”estefostacapitalӑ a Maltei, loculundearistocraṭiamaltezӑ a ridicat palate ṣiedificiisfintesomptuoase, precumCatedrala Sf. Paul, pe care o puteṭivizita cu noi. Oraṣul are o atmosferӑaparte, aproaperegalӑ, ȋntrucȃteste un locabsolutneschimbat de pestetreisecole. Ȋnacestloc special vom fi serviṭi, la final, cu prȃnzul, care constӑȋnbucatetradiṭionalemalteze, cum ar fi braggiolisaufenkata, fripturӑ de iepure. (Toatebiletele de intrareṣiprȃnzulincluseȋnpreṭ).

 

Insula Gozo – esenṭetariȋnsticluṭemici pe insula nimfei Calypso

Tarife: Adult: 60 euro, Copil: 40 euro

Gozo, deṣirelativaproape de insula principalӑ, este un loc cu altӑpersonalitate, care prezintӑdiferenṭemarcantefaṭӑ de ceputeṭidescoperiȋn Malta. Insula sorӑdispune de unpatrimoniuturistic natural bogatṣidiversificat, estemaipitoreascӑ, iaroamenii de aici se ocupӑmaipuṭin cu turismulṣimaimult cu pescuitul, eiconsiderȃndu-se a fi gozitaniṣi nu maltezi. Vomtraversa cu feribotul, vizitӑmVictoria, capitalainsuleiṣiCitadela, cetateamedievalӑ, vommerge la bisericafӑcӑtoare de minuni Ta’ Pinu, loculvindecӑrilorinexplicabile, apoipoposimȋngolfulDwejra, lȃngӑMareaInterioarӑṣiStȃncaCiupercilorpentru a admiradramaticaȋntȃlnire a stȃncii cu mareasaupentruo plimbaresuperbӑ cu barca (dacӑmareapermite), urmeazӑFontana, satulspӑlӑtoreselor, undeveṭiaveaocaziasӑdegustaṭibunӑtӑṭilegozitaneṣisӑvӑalegeṭisuveniruritradiṭionale, iarȋn final ne aṣteaptӑXlendi, golfulnimfelor, unde la malulmӑriivom fi serviṭi cu masa de prȃnz. (Biletele de feribotṣiprȃnzulincluseȋnpreṭ).

 

CroazierӑȋnjurulInsulei Malta – fermecӑtoareaLagunӑAlbastrӑ

Tarife: Adult: 50 euro, Copil: 30 euro

O excursierelaxantӑ care vӑvadezvӑluifrumuseṭeafalezelor, grotelorṣiporturilormalteze. TurulMalteivӑvaoferiṣiun prȃnzla bordulnaveicȃndaceastava fi ancoratӑȋnfaimoasaLagunӑAlbastrӑdin insula Comino. Aiciveṭiaveaocaziasӑȋnotaṭiȋnceamaicristalinӑapӑa Mediteraneiṣisӑvӑbucuraṭi de soarepentruaproximativ 3 ore. Pe insula aproapenelocuitӑputeṭi merge la o plimbare. Bӑuturi all inclusive – bere, vin, apӑṣisuc pe tot parcursulcroazierei. La ȋntoarcereveṭiregretacӑtrebuiesӑdebarcaṭi! (Bӑuturiall inclusiveṣiprȃnzulincluseȋnpreṭ).

 

PalatulNaxxar, SatulMeṣteṣugarilorṣiHanul din Mgarr

Tarife: Adult: 50 euro, Copil: 30 euro

Aceastӑexcursievӑesteoferitӑ ca o alternativӑ, ȋncazulpuṭinprobabilȋn care mareasӑ nu permitӑefectuareaCroaziereiȋnjurulMaltei. Astfel, vizitӑmPalazzo Parisio din Naxxar, o adevӑratӑbijuterie, cu grӑdinifermecӑtoareṣisaloanesplendide, amenajateastfelȋncȃtsӑarateȋncecondiṭiitrӑia o familienobilӑmaltezӑ. Urmӑtoareaoprire, Ta Qali,SatulMesteṣugarilor, undeputemvedea, meṣteriartizani, fӑurindobiecte din sticlӑ, de o eleganṭӑdeosebitӑ, metalepreṭioase, ceramicӑ etc., de undesigurveṭiputeaalegeuncadousausuvenirpotrivit. Mgarr, un sat tipicmaltezesteurmӑtoareaopire, care, prinadӑposturi din timpulceluide al II-lea RazboiMondial, ne reaminteṣte de trecutulȋnvolburat, darunde, la final ȋncadrulunuifestinculinarȋnṭelegemṣicelemaiascunsetaine ale bucӑtӑrieiinsulei. (Toatebiletele de intrareṣiprȃnzulincluseȋnpreṭ).