Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind un loc de joaca pentru copii si o terasa la soare, 12 Olympian Gods se afla in orasul Platamonas din regiunea Macedonia, la doar 900 de metri de centrul statiunii. Proprietatea beneficiaza de vedere la Marea Egee si la muntele Olimp. Conexiunea WiFi este gratuita in intregul hotel.

Camerele sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Unele unitati includ o zona de relaxare, unde va puteti destinde dupa o zi plina. Anumite unitati se bucura de vedere la mare sau la munti. Pentru un plus de confort, oaspetii au la dispozitie halate de baie, articole de toaleta gratuite si un uscator de par. Oaspetii se pot relaxa la bar. Zona in aer liber poate gazdui o varietate de evenimente.

In zona oaspetii pot desfasura diverse activitati, printre care windsurfing si scufundari. Cel mai apropiat aeroport este cel al orasului Salonic, situat la 67 km. Proprietatea asigura parcare privata gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie