Ierusalim  Explorer

În această călătorie avem ocazia să descoperim:

Masada –  Ein Gedi –  Marea Moartă Ierusalim: Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Golgota, Biserica Sfântului Mormânt

 

DATE DE PLECARE 2019:

10.03; 31.03; 21.04; 26.05; 15.09; 29.09; 13.10; 27.10

Preţul include

 • Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv  si retur;
 • Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare
 • 4 cazari la hotel de 4*
 • 4 mic dejun;
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Însoţitor de grup din partea agenţiei pe toată durata de desfăşurare a programului.

bonusuri

 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

OPȚIONALe

 • Excursie Masada, Ein Gedi, Marea Moartă –  85 €/pers.
 • Tur ghidat în Ierusalim  –  65 €/pers.

Program

 • Ziua 1. București – Tel Aviv – Ierusalim

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Tel Aviv. După aterizare, îmbarcare  în microbuzul de transfer şi deplasare către Ierusalim. Sosire şi cazare la hotel de  4*  în Ierusalim.

 • Ziua 2. Ierusalim

Program liber.  Optional tur de Ierusalim cu ghid local. Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Măslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramică asupra întregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuăm turul cu Grădina Ghetsimani, aflată la poalele Muntelui Măslinilor, cunoscută ca locul în care Iisus s-a rugat și unde apostolii săi au dormit sub cerul liber în noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim către centrul istoric al Ierusalimului și vizităm Zidul de Vest aflat în Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plângerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii își scriu rugăciunile pe bilețele, apoi le așează în crăpăturile zidului în speranța că se vor îndeplini. Urmăm în continuare calea Mântuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificării. Urmează Golgota, Biserica Sfântului Mormânt și Piatra Ungerii, locul unde se crede că a fost așezat trupul Său înainte de a fi înmormântat. Părăsim vechiul oraș, nu înainte de a trece prin Piața Evreiască și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt păstrate exponate ce amintesc poveștile de viață ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Revenim seara la hotelul nostru pentru cazare.

 • Ziua 3. Masada – Ein Gedi – Marea Moartă

       Program liber în Iersalim sau excursia opţională la Masada. Ne așteaptă un tur de o zi, în cadrul căruia ne vom bucura de frumusețea naturală și de istoria Fortăreței Masada, a Mării Moarte și a izvorului Ein Gedi. Pornim la drum spre Masada, una dintre cele mai populare atracții ale Israelului. După ce am fotografiat peisajul superb, vom face o drumeție la Rezervația Naturală Ein Gedi, o oază de liniște cu cascade de o frumusețe incomparabilă. Ultima oprire va fi pe țărmul Mării Moarte, pentru o baie în legendarele ape ce nu te lasă să te scufunzi și o sesiune de împachetări cu nămol. Seara întoarcere la hotelul nostru din Ierusalim. Cazare.

 • Ziua 4.   Ierusalim

Program liber in Ierusalim. Vă recomandăm să vizitaţi Machane Yehudah, cea mai mare piață din Ierusalim, un conglomerat de arome, muzică, energie, locul ideal pentru a experimenta gusturile și cultura Israelului. Faceţi o plimbare printre cele peste 250 de tarabe colorate, pe care stau înșirate felurite condimente, fructe exotice – proaspete sau uscate, pește și o mare varietate de dulciuri. Tot aici vei găsi cele mai originale suveniruri, de la obiecte decorative, până la obiecte vestimentare și covoare, toate lucrate manual. Ai ocazia de a intra în vorbă cu locuitorii, iar dacă vrei să te bucuri de un festin culinar, aici poți găsi cel mai bun streetfood autentic. Vom avea timp și pentru shoppig în voie și cu siguranță vom găsi mici chilipiruri de luat acasă.

Moment de savoare :  Falafel Sandviș

Este un pachet de bunătăți autentice, alăturate într-un sandviș pentru a oferi o emoție culinară completă. O chiftea din carne de pui tocată, amestecată cu mirodenii de-ale locului, așezată pe o felie crocantă de Pita unsă cu tahini (pastă de susan), asezonată cu hummus și castraveți murați. Vei găsi cel mai bun Falafel Sandviș la standurile din Piața Mahane Yehuda.

Seara ne reîntoarcem  la hotel. Cazare

 • Ziua 5.   Ierusalim – Tel Aviv – București

       Ne luăm la revedere de la Ieruslim şi ne îndreptăm spre Tel Aviv pentru zborul spre casă.             

Bine de Ştiut:

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 • Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

Grup minim 25 pers.

A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL Reducere 120 € PROMO Reducere 60 € STANDARD + Reducere  20 €
395 + 255 € (bilet de avion si transferuri) 275 + 255 € (bilet de avion si transferuri) 335 + 255 € (bilet de avion si transferuri) 375 + 255 € (bilet de avion si transferuri)
pret de persoana in camera dubla
Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii GRATUITPELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);ATENTIE!   LOCURI LIMITATE! Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;Plata integrala la inscriere;Nu se accepta modificari sau anulari.Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!   Avans 50% la inscriere;Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);Nu se cumuleaza cu alte reduceri;ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!Oferta este valabila pana la 28.02.2019.   Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii; Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);Nu se cumuleaza cu alte reduceri;Oferta este valabila pana la 30.04.2019.   
suplimente &reduceri Supliment de single 265 €Reducere copil  6-12 ani  – 20 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Nu sunt incluse în preţ

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;

suplimente & reduceri

Supliment de single 265 €Reducere copil  6-12 ani  – 20 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.Nou! Relax & Travel – Transfer  Autogara Memento Bus – Aeroport Otopeni – 5 euro/ pers./sens.