Tarife/persoana     27.12.2019 Tarife
Cabina interioara 974 €
Cabina exterioara cu hublou 1.009 €
Cabina cu balcon 1.234 €
Copil 0-11,99 ani 535 €
A 3-a persoana 884 €
Supliment camera single De la 165 €
 • Cabinele single si triple, precum si cabinele multiple sunt in numar limitat
Tarife/persoana     24.01, 07.02, 22.02.2020 Tarife
Cabina interioara 699 €
Cabina exterioara cu hublou 724 €
Cabina cu balcon 899 €
Copil 0-11,99 ani 355 €
A 3-a persoana 624 €
Supliment camera single De la 113 €
 • Cabinele single si triple, precum si cabinele multiple sunt in numar limitat

PLECARI

 •  27 DECEMBRIE 2019;
   24 IANUARIE 2020;
   7 FEBRUARIE 2020;
  22 FEBRUARIE 2020

PLECARe din

 •  BUCURESTI

DURATA

 • 7 NOPTI/ 9 ZILE

TARIFUL INCLUDE

 • bilet de avion compania aeriana Fly Dubai, Bucuresti-Dubai-Bucuresti;
 • bagaj de mana, o piesa de 7 kg; bagaj de cala, o piesa de 20 kg
 • catering la bord;
 • transfer aeroport-port-aeroport;
 • 7 nopti cazare pe Vasul Horizon, Pullmantur Cruises, in cabina aleasa, All Inclusive.
 • activitati de recreere si divertisment la bordul vasului: piscina, jacuzzi, sauna, teatru, spatii pentru activitati sportive;
 • insotitor de grup din partea agentiei, vorbitor de limba romana, pe toata durata croazierei (mai putin in excursiile optionale)

Tariful nu include

 • Taxa portuara obligatorie 220 euro/ persoana (se achita in agentie);
 • Taxa de serviciu 77 Euro/pers (se achita in agentie)
 • Bauturile premium;
 • Taxa de rezervare la restaurantele À La Carte;
 • Excursiile optionale;
 • Asigurarea medicala si/ sau storno;

Avans la inscriere

 • 30% din valoarea pachetului se va achita in momentul rezervarii;
 • Diferenta de 70% din valoarea pachetului se va achita cu 21 zile inainte de data de plecare;
 • Penalizare 30% pentru anulari efectute din momentul rezervarii pana la 21 zile inainte de data calatoriei;
 • Penalizare 100% pentru anulari efectuate cu mai putin de 21 zile inainte de data plecarii.

DOCUMENTE NECESARE

 • pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei;
 • persoanele cu varste sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de parinti, dar insotiti de un adult au nevoie de imputernicirea notariala in limba engleza si certificat de nastere;
 • cetatenii din Australia, Canada, Marea Britanie, SUA si majoritatea statelor europene (inclusiv Romania) nu au nevoie de viza;
 • NU SE ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE!

vasul horizon

Vasul Horizon a fost renovat in 2012. Cu un numar de 721 de cabine, acesta poate gazdui un numar de peste 1400 de oaspeti.

Vasul dispune de mai multe restaurante, cafenele, miniclub, casino, duty free, sala de fitness.

bINE DE STIUT

 • Pe croaziera nu se folosesc bani cash, singura modalitate de plata este Cardul de Imbarcare. La emiterea cardului, acesta va fi alimentat cu 200 euro, care pot fi utilizati pentru plata altor servicii extra: cumparaturi in magazinele duty-free si excursii optionale. Daca s-a depasit limita celor 200 euro, cardul de imbarcare trebuie realimentat cu suma aferenta cheltuielilor pe care turistul le estimeaza;
 • Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.
 • Paturile din cabinele pentru mai mult de 2 persoane pot fi supraetajate;
 • Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua, in limita locurilor disponibile
 • Reprezentantul Christian Tour va insoti grupul pe tot parcursul programului, cu exceptia excursiilor optionale, unde vor fi insotiti de ghizi locali vorbitori de limba spaniola si engleza.
 • Nu este obligatorie detinerea unei asigurari medicale de calatorie, dar agentia va recomanda sa o incheiati.
 • Femeile insarcinate pot calatori doar pana la  22 de saptamani.

PROGRAM

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi luxul modern al unor orase in continua dezvoltare tehnologica si urbanistica, minunile naturii specifice Orientului Mijlociu  dar si mostenirea culturala a unor meleaguri, pana nu de mult mici satuce pescaresti.  Croaziera „Dubai& Legends of Arabia” propusa de Pullmantur Cruises ne poarta intr-o incursiune in apele cristaline ale Marii Arabiei. Veti putea face plaja in cele mai exclusiviste locuri, veti vizita locatii pline de istorie si traditie, dar veti putea descoperi minuni ale lumii noi!

Contrastul va va surprinde cu siguranta: in trecerea de la dunele de nisip fin din Abu Dhabi, la peisajul citadin futuristic al Dubai-ului, mall-uri, si celebra insula  Palmier; la istoricul Muscat, aflat parca la secole distanta de evolutia coplesitoare ale Emiratelor Arabe Unite.
Cei mai multi dintre pasageri ce vor debarca in Dubai vor fi dornici sa experimenteze facilitatile mall-urilor unui oras considerat adesea Mecca cumparaturilor! De asemenea un alt loc in care pasionatii de achizitionarea de noi suveniruri vor dori sa-l viziteze este piata de aur, condimente, si parfumuri. Cumparaturi, vizita Burj Khalifa, desert safari, vizita in orasul vechi, iata ce puteti bifa in debarcarea in Dubai.

Iata ce va propune croaziera Emiratele Arabe Unite, Abu Dhabi si Oman:

Impresionantul Abu Dhabi capitala a Emiratelor Arabe Unite cu o serie de insule, 400 de kilometri de coasta, oaze linistite, sit-uri inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO, peisaje urbane moderne, zone stancoase si deserturi uimitoare, ofera vizitatorului o diversitate de experiente.

Insula Yas, Ferrari World, Emirates Palace, moscheea Sheikh Zayed sunt doar cateva din punctele de interes in aceasta debarcare.

Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate.

     O lista“must-see” in Abu Dhabi include:  Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond.   In Abu Dhabi veti putea vizita, atat cladiri moderne, asa cum este Fundatia Culturala, locatie ce adaposteste o serie de evenimente culturale, fiind in acelasi timp si muzeu de arta contemporana; dar si un muzeu in aer liber ce recreaza mostenirea culturala: viata celor din desert, a pescarilor, a constructorilor de barci.

     Inainte de a experimenta shopping-ul in impresionantele mall-uri din Dubai, veti putea intra in contact cu produsele traditionale emirateze, realizate de artisti locali. Buticurile de suveniruri, aur, parfumuri traditionale, matasuri, covoare iraniene si ceramica va asteapta sa le treceti pragul.

Khor al Fakan este poziționat de-a lungul golfului Oman, și este al doilea mare oraș de pe costa de est, după Fujairah. Turismul este bine dezvoltat în această zonă, chiar dacă aici consumul și comercializarea alcoolului sunt total interzise. Este o zona cu plaje cu nisip fin unde vă puteți bucura de o zi de soare și mare, sau puteți merge într-una din piețele de pește, fructe și legume din zona de corniche.


Croaziera continua cu Oman, o tara araba ce are in partea de nord Emiratele Arabe Unite, iar in partea de vest Arabia Saudita. Vom vizita vestigiile orasului fortificat Muscat.   Unul dintre pachetele de excursii propune un tur al orasului Muscat, ce include orprirea la forturile impunatoare Mutrah si Ruwi, care chiar daca sunt inchise publicului, sunt inca in uz.     In acest itinerariu, sunt incluse si Marea Moschee a Sultanului Qaboos, una dintre cladirile importante pentru trecutul Omanului.   Marea Moschee este o cladire impresionanta, ce adaposteste al doilea cel mai mare covor lucrat manual, din lumea musulmana.
In acest tur de oras veti face o vizita si la Moscheea Zawawi, construita din marmura roz, cunoscuta pentru forma inedita de floare de lotus intoarsa si in special pentru domul acoperit cu aur de 22 de carate.
 Dupa aceasta experienta spirituala, veti avea oportunitatea sa mergeti la cumparaturi in piata  cu produse traditionale, in special argint, saluri din casmir si o tamaie ce se gaseste doar in aceste regiuni.

Am amintit deja facilitatile de care dispune un impatimit de shopping. Dartot in Dubai, vor putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizita la zoo. Cei mai activi dintre participantii la croaziera vor putea opta pentru o incursiune in desert cu in „desert safari”.
     O vizita la Muzeul National din Dubai va va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locatie cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.

Itinerariu

Zi  Destinatie Ora sosire Ora plecare
Vi Check-in aeroport OTP, ora 21:00 aprox
Sa Dubai Imbarcare 18:00
Du Dubai 22:00
Lu Abu Dhabi 07:30 22:00
Ma Distractie pe mare
Mi Muscat (Oman) 08:00 18:00
Jo Khor Fakkan 08:00 18:00
Vi Khasab 08:00 16:00
Sa Dubai Debarcare 09:00

Orar de zbor

  1 FZ 1796 OTP – DXB        23:30 –  06:20+1
  2 FZ 1795 DXB – OTP        19:00 – 23:30  

*Orarul de zbor este unul orientativ si poate suferi modificari. Va rugam sa verificati orele corecte de zbor in momentul efectuarii rezervarii si inaintea plecarii .

observatii

*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

*Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 

*Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

*Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. 

*Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: www.politiadefrontiera.ro;

*Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentiaChristian Tour, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

*In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

* Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.