Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirabilia Boutique Hotel


Descriere

Atmosfera de poveste a Hotelului Mirabilia Boutique promite sa va transporte intr-o lume de pace si relaxare nelimitata. Amplasat in mijlocul verdeata luxurianta si a unor pini falnici, Hotelul Mirabilia are amestecul perfect de frumusete naturala si confort modern, facandu-l cea mai buna destinatie de vacanta pentru familie.

Cu plaja premiata care se desfasoara in apropiere, acest loc va invita sa va relaxati si sa va bucurati de soarele de vara. Inca din primele tale momente aici, aura racoritoare a gradinii noastre te va primi cu parfumurile naturii si te va pregati pentru acel sentiment frumos de lipsa de griji in familie. Relaxati-va si bucurati-va de privelistea uimitoare a Sithonia si descoperiti frumusetea Kriopigi care incepe de la plaja cu nisip auriu, la doar 250 m. de la hotel si se intinde pe peisaje verzi.

La acest hotel, camerele includ dulap pentru haine. Camerele sunt dotate cu climatizare, cutie de valori si televizor cu ecran plat, iar unele camere de la Mirabilia Boutique Hotel au si balcon. La Mirabilia Boutique Hotel, fiecare camera ofera lenjerie de pat si prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie