Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Seaside Resort


Descriere

Kassandra Palace Seaside Resort este un hotel potrivit pentru familii, situat de-a lungul unei plaje private cu nisip, premiata cu steagul albastru, din Kriopigi. Acesta ofera unitati de cazare de 5 stele, situate in zona unor gradini frumoase si pune la dispozitie 2 restaurante, 4 baruri, un centru de spa si wellness, 3 piscine comune, un club pentru copii si o gama variata de optiuni de agrement.

Toate camerele si suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea si minifrigider. Baile cu marmura ofera articole de toaleta ecologice de lux. Majoritatea unitatilor de cazare au deschidere spre un balcon privat sau o gradina confortabila.

Centrul spa Kassandra Palace pune la dispozitie tratamente corporale de intinerire, o piscina interioara incalzita, sauna, hamam si o cada cu hidromasaj. Facilitatile sportive includ o sala de gimnastica si un teren de tenis, precum si cursuri de yoga si pilates.

Restaurantul Mediterranean Magnolia, cu vedere la Marea Egee, serveste preparate locale proaspat gatite alaturi de numeroase optiuni vegane si fara gluten. Oaspetii pot savura cocktailuri racoritoare, gustari si bauturi in holul hotelului, la piscina, la restaurant sau la barul de pe plaja.

Hotelul ofera parcare privata gratuita si gazduieste magazine tip boutique. Hotelul Kassandra Palace se afla la 1,5 km de centrul orasului Kriopigi. Personalul de la receptie poate oferi asistenta pentru inchirierea de autoturisme/ambarcatiuni si excursii in zona inconjuratoare. Aeroportul International din Salonic se gaseste la 80 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie