Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-un golf privat din Nea Moudania, Ikos Oceania ofera o piscina infinit in forma de laguna. Pe plaja, oaspetii beneficiaza gratuit de bauturi, sezlonguri si umbrele. Camerele au vedere atat la mare cat si la munte.

Camerele de la Ikos Oceania sunt decorate elegant in culori pastelate. Sunt dotate cu DVD si CD player, TV prin satelit si facilitati pentru prepararea de cafea si ceai. Toate camerele includ balcoane sau terase mobilate.

Centrul spa de la Ikos Oceania pune la dispozitie 7 camere de tratament private si o piscina interioara incalzita, cu o cada cu hidromasaj, inchisa cu ferestre din podea pana in tavan si oferind vedere incomparabila la Marea Egee. Studioul de fitness este echipat cu facilitati cardio si de fitness de ultima generatie.

Clubul de la Ikos Oceania este in regim all-inclusive si ofera o gama larga de optiuni de luat masa; Oaspetii pot alege dintr-o varietate fantastica de meniuri tip bufet si a la carte. Se ofera mancaruri grecesti si internationale, precum si specialitati din bucataria italiana si cea asiatica. Multe dintre restaurante si baruri au vedere la mare.

Orasul Nea Moudania se gaseste la 10 minute de mers pe jos, iar oaspetii pot ajunge in centrul acestuia si cu serviciul zilnic de transfer gratuit oferit de hotel. Aeroportul international Salonic este la 30 de minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie