Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel


Descriere

Hotelul Aegean Melathron, de 5 stele, este inconjurat de o padure care se intinde pana la plaja din golful Toroni. Oaspetii au acces gratuit la sala de sport si la cele 9 piscine ale complexului.

Camerele moderne si luxoase au patio sau balcon mobilat, cu vedere la gradinile bine intretinute si la piscine sau la Marea Egee. Toate camerele includ aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit si acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Aegean Melathron are 3 baruri la piscina si un bar pe plaja, care ofera inghetata, gustari si bauturi. Seara, oaspetii pot asculta muzica live la barul din interior. Restaurantul Aegeas serveste un mic dejun bogat, precum si mese de cina tip bufet, iar restaurantul Mistral de pe malul marii ofera specialitati locale.

Oaspetii se pot relaxa la piscina interioara sau la piscinele in aer liber, cu apa de mare si apa dulce, prevazute cu zona pentru copii. Pe plaja lunga de 200 de metri exista sezlonguri si umbrele de soare, disponibile la un cost suplimentar.

Optiunile de wellness de la Melathron includ masaje si tratamente cu produse marine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie