Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSoul Orotava Valley (ex-Diamantes Suites)


Descriere

Amplasare

Hotelul, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Puerto de la Cruz la doar cateva secunde de plajă, pană in centru sunt cca 1,5 km. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la cca 5 minute de mers pe jos (400 de m).

Dotări

Acest hotel a fost modernizat recent (in anul 2021). Clienții pot petrece noaptea in 202 suite. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre munte de pe balcon sau de pe terasă. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). In băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Unitatea de cazare oferă 202 camere de nefumători.

Sport/divertisment

O piscină exterioară incălzită și cu apă dulce garantează inot plăcut. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Locul de cazare propune diverse oferte de făcut sport in aer liber, printre care boccia și, contra unei plăți, ciclism/ciclism montan și pescuit. Datorită unor sporturi ca aerobic in apă, și, contra cost, kitesurfing, iahting, caiac și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost o sală de fitness. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Unitatea de cazare dispune restaurant à la carte și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun bogat garantează o zi bună de dimineață. La pranz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie