Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Atlantico Golf Resort


Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la San Miguel de Abona, chiar pe malul mării.

Dotări

Complexul de vacanță a fost renovat in 2022. Clienții vor avea o ședere relaxantă in cele 421 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Un serviciu de spălătorie le stă la dispoziție clienților. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Complexul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre grădină de pe balcon sau de pe terasă. Paturi suplimentare pot fi puse la dispoziție la cerere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni in mod activ in zona cu piscine cu 5 piscine in aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. In plus, există o zonă cu apă de mică adancime pentru copii. O terasă insorită invită la zăbovit. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Complexul oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, baschet și padel, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca aerobic in apă și aqua-fitness, iar contra cost kitesurfing, plimbări cu scuterul acvatic și scufundări subacvatice. In complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu o saună. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant à la carte, un bar și un lobby bar. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie