Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare:

Jaz Makadina Hotel are o locație retrasă pe malul mării, intr-o ambianță elegantă și servicii impecabile, fiind ideal pentru cei care caută o experiență de lux în Madinat Makadi.

Hotelul este situat la aproximativ 50 m distanță față de plajă și la 30 km față de Aeroportul International Hurghada.

Facilitati hotel:

Hotelul este inzestrat cu receptie 24h, lobby,3 restaurante, baruri, doua piscine (dintre care una incalzita in timpul iernii), plaja privata, Wi-Fi, sala de gimnastica si aerobic, doua jacuzzi in aer liber, darts, boccia, biliard, volei plaja, baschet, mini fotbal, lectii de dans, divertisment, loc de joaca si mini-club pentru copii, teren de tenis, centru de scufundari, cabinet medical, serviciu de spalatorie, shuttle bus de transfer catre centrul orasului, centru Spa si Wellness, plaja privata.

Facilitati camere:

Hotel este compus din 270 de camere de diferite tipuri, toate acestea sunt echipate cu: aer conditionat, balcon/terasa, seif, Tv LED/ satelit, uscator pentru par, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, mini-bar, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie