Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind WiFi gratuit in intreaga proprietate, Elia Kentron se află in orașul Chania, la 800 de metri de plaja Koum Kapi și la 6 km de Mormintele Venizelos. Această proprietate este situată la mică distanță de Muzeul de Folclor din Chania, Galeria Municipală de Artă din Chania și Moscheea Kucuk Hasan. Proprietatea este aproape de atracții populare, cum ar fi Piața Mitropoleos, Biserica Sfantul Anargyri și Piața Municipală din Chania.

Pensiunea va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, aparat de cafea, frigider, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu bideu. La Elia Kentron, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Un mic dejun tip bufet grecesc certificat este disponibil zilnic la Hotelul Elia Bettolo, situat la 100 de metri langă Elia Kentron.

Punctele de interes populare din apropierea Elia Kentron includ portul venețian vechi din Chania, sinagoga Etz Hayyim. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 11 km de pensiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie