CAPPADOCIA – Antalya 8 zile Avion

Oferta speciala – tarif de la 89 Euro

Antalya -Konya -Cappadocia -Goreme -Uchisar –Manavgat

 

Ziua 1. BUCUREȘTI – ANTALYA

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

 

Ziua 2. ANTALYA – KONYA – CAPPADOCIA

Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*.

 

Ziua 3. GOREME – UCHISAR

Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

 

Ziua 4. CAPPADOCIA

Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

 

Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA

Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

 

Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN

Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

 

Ziua 7. ANTALYA – MANAVGAT
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Cascada Manavgat, cu pranz inclus dar si cu oprire la spectaculoasa plaja cu nisip fin. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya.

 

Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti.

 

2021 – DATE

de PLECARE

Loc in Cam. DBL/ TPL Suplim. SGL COPIL

0 – 1.99 ani

COPIL

2 – 12 ani

26.02, 26.11 89 € 105 € 50 € 89 €
05.03 109 € 105 € 50 € 109 €
12.03, 19.11 119 € 105 € 50 € 119 €
19.03, 12.11 129 € 105 € 50 € 129 €
26.03, 05.11 139 € 105 € 50 € 139 €
02.04, 29.10 149 € 105 € 50 € 149 €
09.04, 16.04, 23.04, 22.10 159 € 105 € 50 € 159 €
30.04, 07.05, 14.05, 21.05, 15.10 179 € 105 € 50 € 179 €
28.05, 04.06, 11.06, 18.06, 25.06, 01.10 199 € 105 € 50 € 199 €
03.09, 10.09, 17.09, 24.09 219 € 105 € 50 € 219 €
08.10 189 € 105 € 50 € 189 €

 

PRETUL INCLUDE : NU SUNT INCLUSE IN PRET :
– Zbor Bucuresti – Antalya si retur, BAGAJ de CALA inclus

– Transport cu autocar

– Cocktail de bun-venit

– Ghid insotitor, vorbitor de limba romana

– 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)

– Deplasare pentru vizite la: Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme, Uchisar

– Asigurare medicala + storno

– Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, ghizi locali) = 129 euro/pers (se poate achita din agentie)

– Zborul cu balonul in Cappadocia (se rezerva la fata locului, in functie de conditiile meteo) = aprox 195 euro/pers.

– Jeep Safari Cappadocia (se rezerva la fata locului) = aprox. 50 euro/pers

** Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €

 

Excursii Optionale (se achizitioneaza la fata locului)

  • Ortahisar – Orasul Scufundat (masa de pranz inclusa) – 45€/pers.
  • Castelul Alanya – Pestera Dim (masa de pranz inclusa) – 45€/pers.
  • Seara Turceasca – 35€/pers.
  • Pachet 3 mese de pranz – 35€/pers.
  • Sema (dansul dervisilor rotitori) – 20€/pers.

 

IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS

 

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):  

Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

  1. 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
  2. 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
  3. 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
  4. 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 20 pers.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA 

Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.

€/sens

  Orasul Locul de intalnire Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI Petrom – Metro 8 € /sens   BUZAU Mc Donald’s Unirea 10 €/sens
CAMPINA Casa BUCUR- popas Km 92 10 €/sens   BRAILA      Parcare Hotel Traian 10 €/sens
BRASOV   PETROM Calea Bucuresti 14 €/sens   GALATI Mc Donald’s 10 €/sens
Constanta  Kaufland Bd.I.C.Bratianu 14 €/sens   FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 12 €/sens
CRAIOVA   Autogara Nord 14 €/sens        

 

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 – 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

– Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.

– Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.