Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARAVEL RESORT AND SPA (ADULTS ONLY)


Descriere

Sensimar Caravel Resort & Spa este un hotel de 5* care se bucura de o locatie ideala, in statiunea Tsilivi , pe plaja cu nisip fin. La cateva minute de mers pe jos fata de hotel, se afla multe baruri si taverne, iar orasul Zante este usor accesibil , la doar 15 minute de mers cu masina. Hotelul ofera servicii si facilitati de calitate precum: receptie, acces la internet, restaurant principal, restaurant a la carte, restaurant tip bufet, lobby bar, pool bar, sala de gimnastica, spa, teren de tenis, programe de animatie. Camerele sunt frumos decorate si mobilate.

Localizare

Situat pe plaja cu nisip Tsilivi, Hotelul Caravel Zante oferă servicii all inclusive și pune la dispoziție 2 piscine în aer liber și cadă cu hidromasaj. 


Caravel Zante Hotel este situat la 4,5 km de portul din Zakynthos şi la 10 km de Aeroportul Zakynthos. Localităţile litorale Argassi şi Laganas se află la mai puţin de 10 km.

Facilitati Hotel

Hotel Caravel este situat chiar pe o plajă cu nisip și șindrilă. Câțiva pași leagă terasa piscinei de mal.

În ceea ce privește locația, aveți o mână de baruri și taverne locale la 10 minute de mers pe jos. Orașul Zakynthos este, de asemenea, ușor accesibil - este la doar 15 minute de mers cu mașina.

Oaspeţii îşi pot începe dimineaţa cu un mic dejun american. Bufet-restaurantul oferă preparate greceşti şi internaţionale pe tot parcursul zilei. La snack bar şi la barul de pe plajă puteţi savura mese uşoare şi băuturi înviorătoare.

Facilităţile sportive ale hotelului includ tenis de masă, un teren de tenis și unul de baschet. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un teren de joacă şi o piscină pentru copii. În jurul piscinei se găsesc şezlonguri şi umbrele de soare.

În restaurantul principal, un amestec de mâncăruri internaționale și grecești alcătuiesc răspândirea, în timp ce bucătarii foșnesc preparate din carne și pește pentru a le comanda la stațiile de gătit

Facilitati camere

Spaţiile de cazare au balcon cu vedere la uscat sau cu vedere laterală la mare.

Camerele şi suitele Hotelului Caravel Zante sunt spaţioase şi au aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit și prin cablu, seif, frigider şi zonă de relaxare. Baia proprie include articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Camerele de aici au fost renovate pentru mai 2017, așa că vă puteți aștepta la un decor modern proaspăt și elemente esențiale, cum ar fi Wi-Fi gratuit.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://caravelresortspa.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.