Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GOLDEN BEACH


Descriere

Locatia unica si arhitectura impresionanta a hotelului, impreuna cu celelalte facilitati si servicii de calitate, fac din Berlin Golden Beach din Nisipurile de Aur un loc deosebit de petrecere a vacantei impreuna cu familia sau prietenii.

Descriere :

Locatia unica si arhitectura impresionanta a hotelului impreuna cu celelalte facilitati si servicii de calitate, fac din Berlin Golden Beach din Nisipurile de Aur un loc deosebit de petrecere a vacantei impreuna cu familia sau prieteni.

Localizare :

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, direct pe plaja proprie si in apropierea de portul de agrement. 

Website:

http://www.berlingoldenbeach.com/

Facilitati hotel:

Berlin Golden Beach dispune de receptie, lobby,  cocktail bar, pool bar, lobby bar,  piscina interioara si exterioara cu apa minerala, magazin, salon de infrumusetare, casa de schimb valutar,Wi-Fi, biliard, tenis de masa, darts, program artistic, loc de joaca pentru copii, mini club, piscina pentru copii, sala fitness, sauna, masaj, servicii medicale, parcare.

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt mobilate cu gust si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar,  uscator pentru par, baie, balcon, mocheta.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie