Conditii generale de rezervare

 1. Rezervarile cu Early Booking sunt valabile in DOAR urmatoarele conditii:
 • Nu sunt admise schimbari pentru rezervarile cu Early Booking dupa transmiterea rezervarii. Orice tip de schimbare (modificare nume turisti, componenta camera respectiv adaugare sau scoatere de persoane, modificare perioada, tip de camera etc.) este considerata o noua rezervare si se poate confirma in limita disponibilitatilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere.
 • Early Booking este valabil doar daca este mentionat in rezervare si in voucher.
 • Rezervarile modificate nu mai beneficiaza de Early Booking.
 • Rezervarile neachitate conform termenelor de Early Booking se vor anula automat.
 • Pierderea reducerii de Early Booking nu este o penalizare, ci inseamna pierderea unui beneficiu oferit in anumite conditii care nu sunt respectate. Penalizarea se aplica la un serviciu neutilizat.
 1. Modificari:

Este posibil ca modificarile de nume in perioada de stop sales sau de release sa nu fie acceptate de hotel.

 1. Reduceri:
 • Reducerile (inclusiv Early Booking si Extras) nu se aplica la suplimente de masa pentru adulti sau copii, la cinele festive de Craciun si de Revelion, la suplimentele pentru adulti sau copii cazati in pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc.
 • Early Booking si Extras nu se cumuleaza (doar daca se specifica altceva).
 • Noptile gratuite la oferta Extras se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.
 1. Anulari si no show:
 • Penalizarile pentru anulari sau no show sunt specificate la fiecare hotel in parte.
 • Orice modificare in rezervare este considerata anularea rezervarii initiale si respectiv o rezervare noua.
 • Daca turistii parasesc hotelul mai devreme decat in rezervarea initiala, acestora nu li se va returna suma de bani pentru noptile ramase
 1. Clasificarea hotelurilor:
 • Clasificarea hotelurilor este data de partenerul bulgar, fiind bazata pe bazata pe criteriile de clasificare locale si poate sa difere de categoria oficiala. Acestea difera de la o tara la alta.

Alte mentiuni:

 

 • Este posibil sa existe anumite diferente intre tipurile de camere din oferta hotelurilor si tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv.
 • Patul suplimentarpoate sa fie o canapea extensibila, un fotoliu extensibil sau un pat pliant.
 • Termenul de apartament difera de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu  sau fara usa intre ele sau pot consta intr-o singura camera mai spatioasa.
 • Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi partial blocata de vegetatie; vedere la parc se refera la orice alta vedere diferita de vederea directa sau partiala la mare. Vederea la mare nu inseamna intotdeauna ca din camerele respective se poate vedea marea. In aceasta categorie sunt incadratecamerele care au vederea in directia marii. Vederea efectiva a marii depinde de amplasarea hotelului fata de mare, de arhitectura acestuia, de pozitia unor eventuale corpuri din complexul hotelier (terase, restaurante, alte corpuri de hotel) ce sunt situate in fata camerelor, de inaltimea copacilor aflati in  apropierea camerelor, de etajul unde sunt amplasate camerele. De asemenea, vederea la mare nu inseamna neaparat vedere frontala la mare. Poate fi vedere frontala la mare cand sunt 2 tipuri de camere: cu vedere laterala la mare si cu vedere frontala la mare.
 • Mentiunile si observatiile facute  in momentul rezervarii reprezinta dorinte ale turistilor, ca de exemplu: sa fie camere alaturate, camere pe acelasi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, un anumit tip de vedere, camere intr-un anumit corp de cladire (cand nu sunt tarife diferentiate pe cladiri). Ele nu se garanteaza  si nu se pot confirma. Repartitia  camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea.

Serviciile pentru care nu exista taxa nu se garanteaza si nu se trec pe voucher (respectiv mentiunile si dorintele din paragraful anterior).

Neindeplinirea acestor dorinte nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.

 • In general ora de check-in la majoritatea hotelurilor este incepand cu ora 14:00, sau mai tarziu, in functie de gradul de ocupare a  hotelului. Pentru alte hoteluri ora de check-in este dupa 15:00, iar check-out-ul se face la uneori la ora 10:00 sau pana la ora 12:00 dimineata. In functie de disponibilitate, poate fi posibil late check-out, la cerere, la fata locului si contra cost. La All Inclusive se intra cu gustari si cu masa principala cina si se iese cu pranzul. La Demipensiune de asemenea se intra cu cina si se iese cu pranzul.
 • Unele hoteluri pot solicita la check-in o anumita suma de bani reprezentand contravaloarea garantiei pentru eventuala consumatie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Aceasta garantie  poate fi platita in cash sau  cu cardul  si li se returneaza turistilor la plecare.
 • Serviciile de demipensiune includ micul dejun  si cina – nu sunt incluse bauturile. Acestea se achita direct de  catre turisti la restaurantul hotelului. Aceste servicii difera de la un  hotel la altul si de la o tara la alta.
 • Sezlongurile si umbrelele la piscina si la plaja in cazul in care sunt gratuite sunt disponibile doar in limita disponibilitatii.
 • Piscinele interioare ale hotelurilor sunt functionale in general doar in lunile mai si septembrie.
 • Parcarea nu este obiect de contract, de cele mai multe ori este contra cost, poate fi nepazita, si nu se garanteaza/ rezerva din agentie, Locurile de parcare pot fi ocupate si platite doar de catre turisti, la fata locului, in limita disponibiitatilor. In fiecare statiune exista parcari publice, contra cost.
 • Tarifele transmise sunt valabile doar pentru cetateni romani. Tarifele pentru alte nationalitati sunt la cerere.
 • Datele de nastere (corecte) ale copiilor trebuie transmise obligatoriu odata cu rezervarea.

Nota: Responsabilitatea pentru corectitudinea datelor transmise (nume/prenume turisti, data nasterii – in cazul copiilor, check-in, check-out, hotel, tip camera, nr. oferta speciala sau Early Booking), apartine in totalitate solicitantului. Daca se constata neconcordante intre rezervarea transmisa catre noi si datele reale ale turistilor, diferentele de tarif aparute ca urmare a corectarii revervarii se vor factura ulterior si vor fi suportate de catre solicitant. Verificarea datelor din documentele de calatorie ale turistilor intra in atributiile solicitantului; acesta raspunde direct pentru veridicitatea lor.

 • Ofertele speciale nu se aplica la rezervarile deja confirmate, ci sunt valabile doar pentru rezervarile facute de la data emiterii ofertei si trebuie mentionate in rezervare si pe voucher. In caz contrar, nu se vor aplica.
 • Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezinta decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia ii apartine in intregime.

BALCHIK

HOTEL MISTRAL 4*

Localizare: Hotelul se afla in prima linie in imediata apropiere a portului turistic.

Facilitati hotel: hotelul ofera facilitati moderne, lobby-bar, restaurant cu zona in aer liber, sala de conferinte, aer conditionat in spatiile publice, seif, curatatorie de haine, room-service si internet.

Dotari camere: toate camerele sunt decorate in culori calde si au vedere la mare. Sunt dotate cu: aer conditionat, televiziune prin satelit, uscator de par, baie proprie, telefon cu acces international si minibar.

Early Booking – valabil pentru sejur in perioada 01.06 – 30.09.2019:

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

 

Extras (pentru sosiri in perioadele 01.04 – 30.06.2019 si 01.09 – 15.10.2019):

Pentru sejur 7-13 nopti – 1 noapte gratuita;

Pentru sejur minim 14 nopti – 2 nopti gratuite.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

 

Early Booking se cumuleaza cu Extras!!!

 

Supliment Demipensiune: 12 euro/ adult/ zi; 6 euro/ copil 2-11,99 ani/ zi.

Tarif in euro/ unitate/ noapte cu Mic Dejun          

 01.01-31.03

16.10-25.12

01.04-31.05

01.10-15.10

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.08
Dubla – tarif pentru 2 pax (max 2+1/ 3)57,5637277,5
Apartament –  tarif pe unitate pentru max 2 adulti/ 2 adulti + 1 copil (maxim 2+2/ 3)7479,592103
Studio – tarif pe unitate pentru max 2 adulti/ 2 adulti + 1 copil (maxim 2+2/ 3)7479,592103

 

Reduceri:

 • Copil 0-1,99 ani – gratuit;
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);
 • Al 2-lea copil 2-11,99 ani cazat in camera Apartament/ Studio cu 2 adulti – plateste 7 Euro/ zi;
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult – nu are reducere (se aplica tarif de camera Dubla);
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in camera Dubla cu 1 adult – se aplica tarif de camera dubla;
 • Adult in pat suplimentar in Dubla/ Apartment/ Studio – plateste 30% din tariful pe camera (are 70% reducere).

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

 

 

HOTEL ANTIK 3*

 

Localizare: Hotelul Antik este amplasat pe faleza in zona centrala langa Hotel Lotos.

Hotelul, la primul sezon de functionare 2016, este o cladire ultra moderna de confort ridicat si ofera conditii excelente pentru turisti.

Camere: Hotelul dispune de 38 de camere duble si studiouri. Fiecare camera este mobilata modern si dispune de: aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, Internet wireless.

Facilitati: restaurant, magazin de suveniruri/ cadouri, lift, incalzire, aer conditionat, zona pentru fumatori, parcare – in limita locurilor disponibile.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Early Booking – valabil pentru sejur in perioada 01.06 – 30.09.2019:

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

 

Extras (pentru sosiri in perioadele 01.06 – 30.06.2019 si 01.09 – 30.09.2019):

Pentru sejur 7-13 nopti – 1 noapte gratuita;

Pentru sejur minim 14 nopti – 2 nopti gratuite.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

 

Early Booking se cumuleaza cu Extras!!!

 

Supliment Demipensiune: 11 euro/ adult/ zi; 5 euro/ copil 2-11,99 ani/ zi.

 

Tarif in euro/ unitate/ noapte cu Mic dejun

 01.04-31.05

01.10-15.10

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.08
Dubla Sea View cu balcon – tarif pentru 2 adulti (max 2+1/ 3)637586,5
Dubla Park View fara balcon – tarif pentru 2 adulti (max 2+1/ 3)5769,581
Studio Sea View cu chicineta si balcon – tarif pentru 2 adulti (max 2+2/ 3)79,592103
Studio Park View cu chicineta fara balcon – tarif pentru 2 adulti (max 2+2/ 3)68,58192

 

Reduceri:

 • Copil 0-1,99 ani – gratuit;
 • Copil 2-11,99 ani cazat in Dubla sau in Studio cu 2 adulti  – 100% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in Studio cu 2 adulti  – primul copil 100% reducere, al doilea copil plateste 7 Euro/ zi;
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult – nu are reducere;
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in Dubla cu 1 adult – tarif de camera dubla;
 • Adult in pat suplimentar in Dubla/ Studio – plateste 30% din tariful pe camera (are 70% reducere).

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

APARTAMENTE ANTIK 3*

 

Early Booking – valabil pentru sejur in perioada 01.06 – 30.09.2019:

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

 

Supliment Mic dejun: 5 euro/ adult/ zi; 2,5 euro/ copil 2-11,99 ani/ zi.

 

Tarif in euro/ unitate/ noapte Fara Masa

 01.04-31.05

01.10-15.10

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.08
Apartament cu 1 Dormitor Sea View – tarif pe unitate (max 2+2/ 3)68,586,597,5
Apartament cu 1 Dormitor Street View – tarif pe unitate (max 2+2/ 3)5769,586,5
Apartament cu 2 Dormitoare Street View – tarif pe unitate (max 2+3/ 4)637592

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

HOTEL LOTOS 3*

 

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii in Balchik, in apropiere de portul de iahturi.

Facilitati: 2 restaurante- 1 restaurant principal pentru 120 persoane si 1 restaurant panoramic pentru 40 de persoane. Cu plata: room service, sala de conferinte, parcare, croaziere scurte, pescuit

Camere: 59 camere duble si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: baie, telefon, aer conditionat, TV satelit, frigider, conexiune la internet. Toate camerele sunt cu vedere la mare (frontala si laterala) si balcon.

 

Early Booking :

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.05.2019

 

Extras:

7=5, 10=7 si 14=10 pentru sosiri pana la 10.06.2019 si incepand cu 08.09.2019.

7=6, 10=8, 14=12 si 21=18 pentru sosiri in perioadele 11.06 – 30.06.2018 si 20.08 – 07.09.2019.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

 

Early Booking se cumuleaza cu Extras!!!

 

Supliment Demipensiune: 8 euro/ adult/ zi si 4 euro/ copil 2-12,99 ani/ zi.

 

Tarif in euro/ pers/ noapte cu Mic dejun

 03.05-16.06

08.09-22.12

17.06-30.06

01.09-07.09

01.07-20.07

21.08-31.08

21.07-31.0701.08-20.08
Loc in Dubla Deluxe (max 2 adulti + 1 copil)1416,52022,525
Loc in Tripla Deluxe (max 3 adulti + 1 copil)1213171921,5
Single Deluxe202430,532,535
Apartament cu 1 dormitor Deluxe – tarif pe unitate pentru max 2+2/ 340,5486267,569,5
Loc in Dubla Standard (max 2 adulti + 1 copil)13141921,521,5
Loc in Tripla Standard (max 3 adulti + 1 copil)1213161819
Single Standard18,523282930,5
Apartament cu 1 dormitor Standard – tarif pe unitate pentru max 2+2/ 3384858,560,564

 

Reduceri:

 • 1 copil 2-12,99 ani cazat in Dubla cu 2 adulti sau in Tripla cu 3 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii 2-12,99 ani cazati in Tripla cu 2 adulti – 50% reducere (fiecare copil);
 • 1 copil 2-12,99 ani cazat in Dubla cu 1 adult – 50% reducere (pat normal).

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

KAVARNA

HOTEL LIGHTHOUSE GOLF & SPA RESORT 5*

 

Localizare: Complexul este situat la 5 km nord de Balchik.

Informatii hotel: Restaurant cu specific pescaresc, restaurant principal international, lobby bar, bar la piscina, centru de cumparaturi, centru spa de lux, piscina interioara si exterioara, sala fitness, plaja privata, parcare gratuita si pazita,  clubhouse, sala de conferinte.  Complexul are un teren de golf pentru profesionisti (18 gauri), centrul Spa si centrul fitness se intinde pe o suprafata de peste 3000 m2 (tratament, masaj, gimnastica, hidro piscina, sauna, baie de aburi, coafor, cosmetica, zona de relaxare, jacuzzi, sauna cu infrarosu, hammam), plaja privata cu grill si beach bar, shuttle bus pana la plaja.

Servicii cazare: camere duble, camere single, studio, apartamente cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, junior suite  villa cu 2 dormitoare, junior suite villa cu 3 dormitoare, sunt dotate  cu mobilier modern, baie cu cada si dus, uscator de par, halat si papuci, seif, telefon, LCD, internet, aer conditionat, mini bar, terasa; studiourile sunt alcatuite din living si dormitor.

Sport si activitati: Gratuit: accesul la piscina interioara si exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, shuttle bus catre plaja (in perioada 13.06 – 11.09), bauturi alcoolice si nealcoolice la barul de pe plaja.

Parcarea: Gratuita, pazita, in limita locurilor disponibile

Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult; in camera dubla – 2 adulti +  1 copil/3 adulti;  in apartament cu un dormitor – 2 adulti +  1 copil/3 adulti , apartament cu 2 dormitoare – 4 adulti +  1 copil.

 

Early Booking :

 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 12.04.2019 si sejur 15.05 – 02.11.2019;

 

Extras:

14=12, pentru sejur pana la 11.07 si incepand cu 19.08. Se aplica si la suplimentele de masa.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Extras se cumuleaza cu Early Booking!!!

 

Supliment Demipensiune: 19 euro/ adult/ zi si 5 euro/ copil 3 – 11,99 ani/ zi;

Supliment All inclusive +: 34 euro/ adult/ zi si 12 euro/ copil 3 – 11,99 ani/ zi.

 

Tarif in euro/ pers/ noapte cu Mic dejun

 08.05-14.05

14.10-02.11

15.05-13.06

15.09-13.10

14.06-11.07

19.08-14.09

12.07-18.08
Loc in Dubla/ Twin Golf View (min 2, max 2+1/3)36,5424551,5
Dubla/ Twin Golf View in regim Single56,5677386,5
Loc in Dubla/ Twin Sea View (min 2, max 2+1/ 3)424850,557
Dubla/ Twin Sea View in regim Single68788497,5
Loc in Club Suite Golf View (min. 2, max 2+2/ 3+1/ 4 + 1 inf)53,5596268,5
Club Suita Golf View in regim Single90100,5106,5120
Loc in Club Suite Sea View (min. 2, max. 2+2/ 3+1/ 4 + 1 inf)5964,567,574
Club Suita Sea View in regim Single101,5111,5118131

*Tarifele nu se aplica in perioadele: 26.04-07.05; 24.05-26.05;14.06-17.06;15.08-17.08.

 

 

 

Reduceri:

 • Infant 0-2,99 ani – 100% reducere;
 • 1 copil 3-11,99 ani cazat in camera Dubla sau Club Suite cu 2 adulti – 100% reducere cu mic dejun (pat suplimentar) – achita supliment de HB/ AI;
 • Al 2-lea copil 3 – 11,99 ani in Club Suite cu 2 adulti – 100% reducere cu mic dejun (pat suplimentar) – achita supliment de HB/ AI;
 • 1 copil 3 – 11,99 ani pe pat normal cu 1 adult in camera dubla  –  tarif de single cu mic dejun (se achita supliment de HB/ AI);
 • Adult in pat suplimentar – 50% reducere.

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

Apartamente si Vile LIGHTHOUSE GOLF & SPA RESORT 3*

 

 

Complexul de apartamente si vile Lighthouse Golf & Spa Resort este situat la 300 m de hotelul Lighthouse Golf & Spa Resort 5* si ofera cazare si in apartamente si vile private. Acestea sunt complet echipate.

Toate au parcare, gradina, iar unele au piscina proprie si sunt dotate cu aer conditionat, internet si televiziune prin cablu.

Vilele au vedere la mare, padure sau lac.

Restaurantul este in cladirea principala (hotel).

Early Booking (sejur minim 3 nopti) :

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 04.01.2019;
 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 01.03.2019;
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 12.04.2019;

 

Extras:

14=12, pentru sejur pana la 15.07 si incepand cu 20.08. Se aplica si la suplimentele de masa.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Extras se cumuleaza cu Early Booking!!!

Supliment Mic dejun: 7 euro/ adult/ zi si 3 euro/ copil 3 – 11,99 ani/ zi;

Supliment Demipensiune: 19 euro/adult/zi si 5 euro/copil 3-11,99 ani/zi;

Tarif in euro/ unitate/ noapte Fara masa

 15.05-15.07

20.08-16.09

16.07-19.08
Apartament cu 1 dormitor – min 2, max 2 ad + 1 chd + 1 inf3647
Apartament cu 2 dormitoare – min 4, max 4 ad + 1 chd + 1 inf60,572
Vila cu 2 dormitoare – min 4, max 4 ad + 1 chd + 1 inf7294

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

APARTHOTEL KALIAKRIA RESORT 4*

 

Localizare: situat la 7 km de Kavarna, in a doua linie de hoteluri, la 1000 m de plaja.

Facilitati hotel: piscina exterioara, centru wellness, fitness, sauna, baie cu aburi, masaj, cabinet medical, restaurante, baruri, crama, meniu vegetarian, seif la receptie, internet Wi-Fi, magazine, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, parcare (la cerere), teren de golf, tenis de masa, tir cu arcul, echitatie, sali de conferinte (60 persoane).
Studio (30 mp): pat matrimonial, aer conditionat, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider.

Apartament 1 dormitor (60 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, aer conditionat, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider.

Apartament cu 2 dormitoare (90 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, aer conditionat, semineu, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider.

Early Booking pentru sejur minim 2 nopti:

 • 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

 

Supliment Demipensiune: 24 euro/ adult/ zi si 12 euro/ copil 7-13,99 ani/ zi; copiii 0-6,99 ani au gratuitate.

Supliment All Inclusive: 30 euro/ adult/ zi si 15 euro/ copil 7-13,99 ani/ zi; copiii 0-6,99 ani au gratuitate.

 

Suplimentele de masa sunt in regim bufet in restaurantul Sunset.

 

*Sejur minim 2 nopti

 

Tarif in euro/ unitate/ noapte cu Mic Dejun

 04.05-31.05

16.09-13.10

01.06-13.06

08.09-15.09

14.06-18.07

01.09-07.09

19.07-31.08
Studio – tarif pentru 2 pax (max 2)446687,595
Apartament cu 1 Dormitor – tarif pe unitate (max 2+1/ 3)6282100 

109

Apartament cu 2 Dormitoare – tarif pe unitate (max 4+1/ 5)78,5100128 

140

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

HOTEL ROYAL BAY 4*

 

Localizare:  este situat în apropiere de Kavarna si la 3 km. de statiunea Balchik. Este un complex se apartamente de lux in stil mediteranean, situat pe malul marii intr-unul din cele mai pitoresti golfuri ale Litoralului Bulgar al Marii Negre. La 16 km se află la Capul Kaliakra – rezervatie istorica. Poziţionarea clădirii permite fiecărui apartament să beneficieze de o excelentă vedere la mare.

Facilitati hotel: oferă cazare confortabilă în 81 de apartamente situate pe 5 etaje cu doua lifturi. Dintre acestea sunt 25 studiouri, 47 apartamente de tip A2 si 8 apartamente tip A4 cu camera de zi si unul sau doua dormitoare. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, canepea, balcon, la bucatarie frigider / minibar, aspirator, masa de bucatarie si scaune, vesela si tacimuri, iar dormitoarele au paturi matrimoniale sau duble, baie cu cada / cabina cu dus.

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant cu terasa in aer liber, lobby bar, Wi-Fi în lobby bar.

Aparthotel Royal Bay are o piscină pentru adulţi şi copii cu umbrele si şezlonguri gratuite, sala de fitness modern echipata, parcare pazita, plaje proprie.

Early Booking :

 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

Extras:

 • 7=5, 14=10 pentru sosiri pana la 31.05 si incepand cu 08.09.2019.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Extras nu se cumuleaza cu Early Booking!!!

 

Tarif in euro/ persoana/ noapte cu All Inclusive

 15.05-07.06

15.09-30.09

08.06-30.06

25.08-14.09

01.07-24.08
Loc in Studio (min 2, max 2+1/ 3)36,55566
Supliment Single50%
Apartament cu 1 Dormitor – tarif pe unitate (min 2, max 2+2/ 3+1) 104150194
Loc Dubla – cladirea aditionala (min 2, max 2+1/ 3)3450,563

 

Reduceri:

 • 1 copil 2-11,99 ani cazat cu 1 adult in Dubla sau Studio – nu are reducere (pat normal);
 • 1 copil 2-11,99 cazat cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati cu 1 adult – 50% reducere (fiecare copil);
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati cu 2 adulti – primul copil are 100% reducere, al 2-lea copil are 50% reducere;
 • Adult in pat suplimentar – 40% reducere.

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;

*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

HOTEL ROYAL GRAND 4*

 

Localizare: Royal Grand este un hotel nou din grupul Royal Kavarna (alaturi de Royal Bay si Royal Cove) care s-a deschis in 2018. Hotelul este localizat in orasul Kavarna, chiar pe plaja de nisip.

Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, centru SPA (piscina cu apa minerala, zona de relaxare, sauna, baie romana, Jacuzzi, fitness, masaj) piscina exterioara, sala de conferinte, teren de volei pe plaja, magazine de suveniruri si de produse cosmetic, tenis de masa, biliard.

Camere: un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu dus si uscator de par, TV satelit, aer conditionat, mini bar, balcon, Wi-fi. Hotelul dispune de 99 duble, 16 triple, 16 apartamente, 5 single, 4 duble superioare.

Early Booking :

 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019
 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2019

Extras:

 • 7=5, 14=10 pentru sosiri pana la 31.05 si incepand cu 08.09.2019.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Extras nu se cumuleaza cu Early Booking!!!

 

Tarif in euro/ persoana/ noapte cu All Inclusive

 08.05-13.06

15.09-30.09

14.06-30.06

25.08-14.09

01.07-24.08
Loc in Dubla Standard (min 2, max 2)324657
Loc in Dubla Superior Sea View (min 2, max 2+1/ 3)36,55566
Loc in Dubla Superior Park View (min 2, max 2+1/ 3)3450,563
Family Room – tarif pe unitate (min 2, max 2+2/ 3+1)104150194
Apartament – tarif pe unitate (min 2, max 2+2/ 3+1)131185238,5
Supliment Single pentru dubla standard50%

 

Reduceri:

 • 1 copil 2-12,99 ani cazat cu 2 adulti in pat suplimentar in Dubla Superior – 100% reducere (pat suplimentar);
 • 1 copil 2-12,99 ani cazat cu 1 adult in Dubla – 50% reducere (pat normal);
 • 2 copii 2-12,99 ani cazati cu 1 adult in Dubla Superior – 50% reducere (fiecare copil);
 • 2 copii 2-12,99 ani cazati cu 2 adulti in Family room sau in Apartament cu 1 dormitor – 100% reducere (ambii copii);
 • Adult in pat suplimentar in Dubla Superior – 50% reducere.
 • Al 4-lea adult in pat suplimentar in Apartament- 50% reducere din pretul de persoana in Dubla.

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;

*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

APARTHOTEL ROYAL COVE 3*

Localizare:  este situat în Kavarna, la numai 250 de metri de plajă. Centrul orasului este la 2 km de hotel.

Facilitati hotel: piscină în aer liber, restaurant şi centru de fitness.

Toate apartamentele de la Royal Cove au balcon şi vedere la mare.

Dotari camere: Toate apartamentele au Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat. Fiecare are living cu bucătărie în plan deschis. In toate apartamentele exista acces Wi-Fi gratuit si aer conditionat ca dotari standard. Fiecare apartament are o camera de zi cu o bucatarie in plan deschis.
La restaurantul à la carte se servesc mâncăruri bulgăreşti şi internaţionale. De asemenea, se oferă terasă plăcută la piscină, cu canapele confortabile. Sunt disponibile şi bufet de mic dejun şi room service nonstop.

Restaurantul à la carte serveste preparate bulgaresti si internationale. Se ofera bufet de mic dejun si exista room service non-stop.

Accesul la centrul de fitness este gratuit. Hotelul Royal Cove ofera, de asemenea, o sauna in schimbul unui cost suplimentar.

 

Early Booking:

 • 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019

 

Extras:

 • 7=5, 14=10 pentru sosiri in perioada 04.05 – 15.06 si incepand cu 01.09.2019.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Extras nu se cumuleaza cu Early Booking!!!

Tarif in euro/persoana/noapte cu All Inclusive

 04.05-13.06

15.09-30.09

14.06-30.06

25.08-14.09

01.07-24.08
Loc in Apartament cu 1 Dormitor (min. 2, max 2+2/4)37,54754
Loc in Apartament cu 2 Dormitoare (min. 4, max. 4+2/6)303844

 

Reduceri:

 • Primul copil 2-11,99 ani cazat in Apartament cu 1 dormitor cu 2 adulti sau in Apartament cu 2 dormitoare cu 4 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);
 • Al doilea copil 2-11,99 ani cazat in Apartament cu 1 dormitor cu 2 adulti sau in Apartament cu 2 dormitoare cu 4 adulti – 70% reducere in perioadele 04.05 – 13.06 si 15.09 – 30.09.2019; 60% reducere in perioadele 14.06 – 30.06 si 25.08 – 14.09.2019 si 50% reducere in perioada 01.07 – 24.08.2019;
 • Adult in pat suplimentar in Apartament – achita 28,5 euro/ pers / zi.

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;

*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

WHITE LAGOON COMPLEX 3*

 

 

Localizare: complexul White Lagoon este situat intr-un golf linistit la 100m fata de plaja si la 15 km nord de Albena, la 8 km de Balcic si de Kavarna. In zona se gasesc renumitele terenuri de golf din cadrul complexelor Black Sea Rama, Lighthouse, Thracian Cliffs. Pozitia geografica a complexului este deosebita – in departare se poate admira Cap Kaliakra, orasul Balchik. Hotelul a fost renovat in perioada 2002/2003.
Capacitate: un complex format din 2 cladiri in zona de parc si o cladire in zona de plaja.
Cladirile din zona de parc – 3*: doua cladiri localizate la aproximativ 700 m fata de plaja. Fiecare cladire detine 39 de unitati de cazare – duble (12 mp / camera), complet mobilate, fiecare camera avand 3 paturi, aer conditionat, TV, garderoba, casetiere, baie si balcon.
Cladirea din zona de plaja – 4*: studiouri (34 mp), 20 apartamente cu 1 dormitor (48 mp), 21 apartamente cu doua dormitoare (97 mp).
Facilitatile complexului: 2 piscine exterioare (apa minerala termala cca 30-32 grade, adancime intre 1,2m si 1,6m, dimensiune 25 x 12m), doua terenuri multifunctionale cu iarba artificiala si zgura pentru mini fotbal, basket si volei (dimensiune 36 x 18 m), zona de volei pe plaja, sala de dans (cu podea cu parchet si oglinzi de dimensiune 9 x 8,10 m, inaltime 2,8 m, suprafata 72,9 m patrati), sala de dans ( podea cu parchet, oglinzi, suprafata 193,56 m patrati, inaltime 3,25 m), sala de animatie (podea cu parchet si oglinzi, in caldirea cu vedere la mare, 120 m), conexiune la internet (contra cost), magazin, salvamar la piscina si pe plaja (08:00 – 18:00), 24h asistenta medicala in complex. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).
Contra cost: seif, rent-a-car, fax, taxi, spalatorie, golf, echitatie, masaj, tratamente cosmetice.
Check-in se face incepand cu ora 14:00 iar check-out se face pana la ora 12:00.
Serviciul salvamar este disponibil in intervalul 08:30 – 18:00 la piscina si pe plaja.
Fumatul este permis doar in zonele deschise ale restaurantelor si barurilor.
Gratuit: piscina exterioara pt adulti, piscina exterioara pentru copii,1 umbrela si 2 sezlonguri / camera la piscina, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

 

Tarif in euro/ pers/ noapte cu All Inclusive

 02.07-27.0817.06-01.07

28.08-31.08

01.06-16.06

01.09-09.09

04.05-31.05

10.09-30.09

Loc in Dubla Park View (max 2+1/ 3)60,55441,532
Single Park View78,569,55340
Loc in Studio (min 2, max 2+2/ 3)96,588,56649
Loc in Apartament cu 1 Dormitor (min 3, max 2+2/ 3+1/ 4)1009269,552
Loc in Apartament cu 2 Dormitoare (min 3, max 4+1/ 5)102947254,5
Loc in Studio Royal cu piscina privata (min 2, max 2+2/ 3+1)110947154
Loc in Apartament Royal cu piscina privata (min 3, max 4+2)126,598,574,565

 

Reduceri pentru Duble:

 • Copil 0-1,99 ani – 100% reducere (baby-cot gratuit, la cerere);
 • Primul copil 2-11,99 ani cazat in Dubla cu 2 adulti – 100% reducere;
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in Dubla cu 2 adulti – ocuparea nu este permisa in dubla;
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in Dubla cu 1 adult – se aplica tarif de Single;
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati cu 1 adult – tarif de Single (1+1), al doilea copil plateste 30% din tariful de adult in Single;
 • Al 3-lea adult in pat suplimentar in Dubla – 20% reducere;

Reduceri pentru Studiouri si Apartamente:

 • Copil 0-1,99 ani – 100% reducere (baby-cot gratuit, la cerere);
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in Studio cu 2 adulti – 100% reducere;
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in Studio cu 2 adulti – primul copil are 100% reducere, al doilea copil are 70% reducere;
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in Apartament cu 1 dormitor cu 3 adulti – 100% reducere;
 • Al 3-lea adult cazat in Studio/ Apartament cu 1 dormitor – nu are reducere;
 • Al 4-lea adult cazat in Apartament cu 1 dormitor – 20% reducere;
 • Al 3-lea adult cazat in Apartament cu 2 dormitoare – nu are reducere;
 • Al 4-lea si 5-lea adult cazat in Apartament cu 2 Dormitoare si Apartament Royal – 20% reducere (fiecare);
 • 1 copil 2-11,99 ani cazat in Apartament cu 2 Dormitoare si Apartament Royal cu 3 adulti – 100% reducere;
 • 2 copii 2-11,99 ani cazati in Apartament cu 2 Dormitoare si Apartament Royal cu 3 adulti – primul copil are 100% reducere, al doilea copil are 50% reducere.

 

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;

*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

 

Concept All Inclusive 2019

Check in – from 15:00

Check out – till 12:00

Restaurants & Bars:

 • Main restaurant in the new building/550 seats/;
 • „Emilio’s Kitchen & Grill” restaurant /120 seats/;
 • Lobby, Lounge, Pool , Snack and Beach bar /150 seats/;
 • Breakfast 7:30 – 10:30 – buffet
 • Lunch 12:30 – 14:30 international – on buffet
 • Dinner 18:30 – 21:00 – on buffet Every evening menu is based on a theme / from Monday to Sunday as follows: BBQ, Middle East, Asia, American, Italian, Bulgarian, Tex Mex / Mexican /

Guests can get:

 • Snacks, coffee and cookies from Emilio’s Kitchen & Grill between 10:30 – 12:00
 • and 16:00 – 18:00
 • Refreshing drinks, soft and alcoholic beverages at the lobby bar or the beach bar.

Beach:

 • Private beach with lifeguards, with free sunshades and sunbeds for every room.

 

 • Safety and medical service:
 • 24/7 security;
 • Lifeguards at the swimming pools and on the beach from 8:30 till 18:00;
 • Medical service in the complex;
 • Possibilities for sports and active relaxation:
 • 2 big swimming pools, with a depth of 1.20 to 1.60 m,
 • 1 pool with waterslides, 1 baby pool with depth of 0.40m,
 • New mini aqua park
 • 2 multi-purpose sports yards, covered with artificial grass and quartz sand: minifootball, tennis, 36 x 18 m;
 • Dancing hall with parquette floor and mirrors, 193.56 sq. m, height 3.25 m;

Amenities:

 • Internet – Free Wi-Fi
 • Parking – Free of charge
 • Media & Technology – Halls for dance and sports events
 • Services – Rent-a-car, Taxi, currency exchange, laundry, Super market
 • General – NON-SMOKING HOTEL- The hotel is non-smoking, which applies to both public areas and apartments with balconies/terraces as well as e-cigarettes. The resort has several smoking areas with signs where it is available to smoke.
 • Child playground and Play and Chat
 • New outside animation area

TOPOLA

TOPOLA SKIES GOLF & SPA RESORT 4*

Localizare: Hotel situat in prima linie de hoteluri, la 300 m de plaja. A fost construit in 2009.
Facilitati hotel : piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, tobogane, 2 restaurante (principal si panoramic), 2 baruri, seif la receptie, lift (doar in cladirea cu receptia), internet cafe, internet wireless, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, spatiu de joaca pentru copii, camera de joaca pentru copii (gratuita), tenis de masa, volei, basket, teren de tenis, fotbal, golf, biliard, jocuri mecanice, sala de conferinte cu echipament, centru de afaceri, shuttle bus pana la / de la plaja. Pe plaja publica se gasesc restaurante si baruri.

Apartament 1 dormitor (75 mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara intre dormitor si living, kitchinetta complet utilata, ceainic electric, canapea extensibila in living, plita electrica, cuptor cu microunde, aspirator, balcon, frigider, masa de calcat, TV, uscator de rufe, telefon, aer conditionat, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet.

Apartament 2 dormitoare (90 mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara intre dormitoare si living, kitchinetta complet utilata, ceainic electric, canapea extensibila in living, plita electrica, cuptor cu microunde, aspirator, balcon, frigider, masa de calcat, TV, uscator de rufe, telefon, aer conditionat, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet.

 

Early Booking – valabil pentru sejur minim 5 nopti:

 • 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2019

 

10% reducere pentru sejur minim 3 nopti in perioadele 03.05 – 23.05 si 11.09 – 30.09.2019.

Extras:

7=6 si 14=12 pentru sejur in perioadele 03.05 – 13.06.2019 si 11.09 – 30.09.2019.

*Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

Early Booking se cumuleaza cu Extras!!!

Tarif in euro/ pers/ noapte cu All Inclusive

 03.05-23.05

 

24.05-13.06

11.09-30.09

14.06-30.06

27.08-10.09

01.07-26.08
Sejur minim (nopti)1114
Loc in Dubla Standard (min 2, max 2+2/ 3 adulti + 1 infant)415059,568,5
Loc in Dubla Sea View (min 2, max 2+2/ 3 adulti + 1 infant)435261,570,5
Loc in Apartament cu 1 Dormitor Standard (min 2, max 2+2/ 3+1)47,556,568,582
Loc in Apartament cu 1 Dormitor Sea View (min 2, max 2+2/ 3+1)505970,584
Loc in Apartament cu 1 Dormitor Premium Lux Sea View (min 2, max 2+2/ 3+1)52617386,5

 

 

 

Tarif in euro/ unitate/ noapte cu All Inclusive

 03.05-23.05

 

24.05-13.06

11.09-30.09

14.06-30.06

27.08-10.09

01.07-26.08
Sejur minim (nopti)1114
Apartament cu 2 Dormitoare Pool View – tarif pentru 4 pax (max 4+2/ 5+1)157177234268
Apartament cu 2 Dormitoare Premium Lux Sea View – tarif pentru 4 pax (max 4+1/ 5)170190251284

 

Reduceri pentru Duble si Apartament cu 1 Dormitor:

 • 1 sau 2 copii 3 – 6,99 ani cazati cu 2 adulti in Dubla/ Apartament cu 1 dormitor – 100% reducere;
 • Primul copil 7 – 13,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla/ Apartament cu 1 dormitor – 100% reducere;
 • 2 copii, primul 3 – 6,99 ani si al doilea 7-13,99 ani cazati cu 2 adulti in Dubla/ Apartament cu 1 dormitor – primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;
 • 2 copii 7 – 13,99 ani cazati cu 2 adulti in Dubla/ Apartament cu 1 dormitor – primul copil are 50% reducere, al doilea copil are 100% reducere;
 • Al 3-lea adult cazat in pat suplimentar – 30% reducere;
 • 1 copil 3-13,99 ani cazat cu 3 adulti in Apartament cu 1 dormitor – copilul are 100% reducere, iar al 3-lea adult are 30% reducere;

Reduceri pentru Apartament cu 2 Dormitoare:

 • 1 sau 2 copii 0-6,99 ani cazati cu 4 adulti in Apartament cu 2 Dormitoare – 100% reducere;
 • 1 copil 7 – 13,99 ani cazat cu 4 adulti in Apartament cu 2 Dormitoare – 100% reducere;
 • 2 copii, primul 3 – 6,99 ani si al doilea 7-13,99 ani cazati cu 4 adulti in Apartament cu 2 Dormitoare – primul copil achita 10% din tariful pe unitate, al doilea copil are 100% reducere;
 • 2 copii 7 – 13,99 ani cazati cu 4 adulti in Apartament cu 2 Dormitoare – primul copil achita 10% din tariful pe unitate, al doilea copil are 100% reducere;
 • Al 5-lea adult cazat in pat suplimentar in Apartament cu 2 Dormitoare – achita 20% din tariful pe unitate;
 • 1 copil 3 – 13,99 ani cazat in pat suplimentar cu 5 adulti in Apartament cu 2 Dormitoare Pool View – copilul are 100% reducere, iar al 5-lea adult achita 20% din tariful pe unitate.

Reduceri pentru Duble si Apartament cu 1 Dormitor in regim Single:

 • Dubla/ Apartament cu 1 Dormitor in regim Single – 70% din tariful pentru 2 adulti;
 • 1 copil 0-13,99 ani cazat cu 1 adult in Dubla/ Apartament cu 1 Dormitor – achita tarif de Single;
 • 2 copii 0-13,99 ani cazati cu 2 adulti in Dubla/ Apartament cu 1 Dormitor – 50% reducere (fiecare copil).

Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.