Splendorile Spaniei

În această călătorie avem ocazia să descoperim:

Madrid -Toledo – Cordoba – Sevilla – Granada – Guadix – Valencia   Peniscola – Barcelona – Montserrat

 

PROGRAM:

 • Ziua 1. București – Madrid Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru Madrid. După aterizare avem transfer la hotel. Cazare la hotel.
 • Ziua 2. Madrid – Toledo  Dimineața ne găsește gata de o nouă aventură! Metropolă emblematică în Peninsula Iberică, Madridul știe cum să trăiască. Iubitorii de artă se întorc aici deseori să admire unele dintre cele mai remarcabile opere ale artiștilor precum Goya, Velázquez, Picasso sau Dali, expuse în Muzeele: Thyssen, Prado, Regina Sofia, care formează “Triunghiul de Aur” al culturii spaniole.  Începem vizita în Madrid cu un tur panoramic de autocar în timpul caruia vedem : Cartierul modern Cuatro Torres, Columna lui Columb, Biblioteca Naţională, Piata Cibeles. Ne deplasăm  pe Broadway-ul spaniol Gran Via către  Plaza España. Paşii ne poartă către Palatul Regal, Catedrala, Plaza Mayor, Puerta del Sol.  Timp liber în Madrid pentru vizite individuale.   Opțional cei însetați de arta și cultura iberică pot merge într-o excursie în orașul Toledo, care pare o lume scoasă din cărțile cu povești. Aici cultura evreiească, musulmană și creștină au coexistat armonios încă din cele mai vechi timpuri. Vizităm Biserica San Juan şi Catedrala, a cincea ca marime din lume.Seara intoarcere la hotelul nostru din Madrid. Cazare.
 • Ziua 3. Madrid – Cordoba – Sevilla Ca un platou de filmare natural, Cordoba este plină de viață și aici influențele evreiești și musulmane se întrepătrund armonios de secole. Vizităm una dintre cele mai frumoase clădiri islamice din lume, Mezquita Catedral , cu arcadele sale impunătoare și mozaicurile bizantine. Intrarea în clădire se face printr-o grădină superbă cu portocali, palmieri și chiparoși. Mergem în vechiul cartier evreiesc, unde vedem o bijuterie din secolul al XIV-lea, Sinagoga de Cordoba, și ne plimbăm pe aleile cu magazine colorate și cu plante înflorite cu miros îmbietor. Părăsim superbul oraș cu minunile sale de influență maură și ne îndreptăm spre Sevilla. Seara sosire si cazare in Sevilla.
 • Ziua 4. Sevilla   Sevilla te seduce iremediabil de la primii pași. Ajunși în Sevilla vom admira Palatul Regal Alcázar, o capodoperă a arhitecturii ce îmbină stilurile Mudejar și Gotic, Catedrala, cea mai  mare din Spania si care adaposteste monumentul funerar inchinat lui Cristofor Columb. Ne continuam vizita cu Jardines de Murillo construite in anul 1911, unde regăsim faimosul monument dedicat lui Christofor Columb si ne oprim  in impozanta Plaza de Espana, o mică Veneție, cu poduri cochete și mini canale pe care turiștii se plimbă lin cu barca. Cazare în Sevilla la acelasi hotel.
 • Ziua 5. Sevilla – Granada  Plecăm de dimineață din Sevilla către o altă comoară a peninsulei iberice,  Granada, căreia i se spune „tărâmul celor o mie de castele”. Intrăm în incinta Complexului Alhambra „o perlă bătută în smaralde” aşa cum poeții au descris acest loc unde vizităm Palatul lui Carol al V-lea şi Paradorul şi admirăm de aproape Alcazaba, Palatul Nasrid si grădinile Generalife. O scrisoare de dragoste a Andaluziei către stilul maur, complexul  Alhamba a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial  De la înălțimea sa se pot admira înzăpeziții Munți Sierra Nevada, dar și Marea Alboran. Cu greu ne lăsăm duși din magia dantelată a palatului și revenim la autocar pentru a ne relua incursiunea în cultura spaniolă. Cazare la hotel in zona Granada.
 • Ziua 6.   Granada – Guadix – Valencia  Micul dejun savuros ne aduce odată cu energia și cheful de a explora Guadix, unde vedem casele unice în lume care se află în peșteri Admiram fortul medieval arab din oraș și catedrala, în stil gotic, baroc și renascentist. Apoi pornim spre însorita Valencie, al treilea oraș ca mărime al Spaniei. Impozantele clădiri futuriste se îmbină armonios cu cele în stil gotic, baroc sau art deco. Vizităm piața pietruită, Plaza de Toros, o fabuloasă arenă romană unde încap 12.000 de oameni, și Catedrala. Ne oprim la Ciudad de las Artes y las Ciencias, un centru pentru cultură și știință capodoperă a arhitectului Calatrava, unul dintre cei mai  mari arhitecţi contemporani. Spre seară ne retragem la hotelul din Valencia.
 • Ziua 6.  Funchal – Delicii insulare şi….  Fotbal!  Mic dejun. Timp liber pentru explorarea insulei. Pe lângă shopping și relaxare pe frumoasele plaje ale insulei, vă recomandăm o plimbare pe Rua de Santa Maria, cea mai veche stradă din Funchal, datând din 1430. Când furtunile majore din 2010 au afectat grav zona veche a orașului, municipalitatea a lansat un proiect de revitalizare a zonei. Artiști internaționali au fost invitați să picteze pe ușile clădirilor, iar zona s-a revitalizat cu o serie de magazine, baruri și restaurante nou deschise.
 • Ziua 7. Valencia – Peniscola – Barcelona  Plecăm din Valencia, trecem pe lângă livezile de portocali și migdali și ajungem la Peniscola, supranumit Orașul din Mare, un port fortificat care se află la 67 de metri altitudine. Aici vedem castelul construit de Cavalerii Templieri care sigur a fost sursă de inspirație pentru King’s Landing din Urzeala Tronurilor. Supranumită Gibraltarul Valenciei, cetatea este și în prezent locuită, ansamblul architectonic și tura-vura cotidiană a localnicior oferindu-ne un spectacol fascinant. Surprindem scenele în cadre spectaculoase de arătat acasă, apoi pornim spre Barcelona.  Unul dintre cele mai vizitate locuri ale Europei, Barcelona este un oraș magic, cosmopolit și plin de atracții de neuitat. Începem turul panoramic de oras cu Dealul Montjuic, Muzeul Naţional de Artă Catalană, Piaţa Spaniei, Piata Cataluniei. Cazare hotel pe Costa Brava.
 • Ziua 8. Barcelona  Pătrundem chiar în inima Barcelonei şi admirăm, Sagrada Familia, Parcul Guell și monumentul lui Columb. Mergem pe faimoasa stradă pietonală Las Ramblas, vizităm Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei. Timp liber pentru cumpărături, sau să savurăm o porție de tapas în Plaça Reial.   Timp liber in Barcelona sau excursie opționala la Montserrat, unde vizitam mănăstirea benedictină. Biserica mănăstirii adăpostește într-una dintre capelele sale statuia unică și misterioasă Madona Neagră, care o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe. Pe seară ne indreptam spre hotel. Cazare la hotel pe Costa Brava.
 • Ziua 9.   Barcelona – Bucuresti  Plecăm din colorata Spanie lăsând o parte din sufletele noastre acolo și convinși că experiența va fi la fel de plăcută, ori de cate ori, o vom repeta.

De la 299 €  + 375 euro ( bilet de avion, transferuri  si  transport autocar)

9 zile – Avion

DATE DE PLECARE 2019:

14.06; 06.07; 16.08; 07.09; 30.09

 

PREȚUL INCLUDE:

 • Bilet de avion Bucuresti – Madrid si Barcelona – Bucuresti;
 • transport cu autocar climatizat;
 • 8 cazari la hoteluri de 3*;
 • 8 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;

OPȚIONALE:

 • Excursie la Toledo – 30 €/pers.
 • Excursie la Montserrat – 25€/pers.

NU SUNT INCLUSE:

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Biletul de intrare la Alhambr.
 • Excursiile optionale, pentru grup minim de 30 de persoane.

SUPLIMENTE & REDUCERI:

 • Supliment de single – 215 €
 • Reducere copil 6-12 ani – 35 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
 • Reducere al treilea adult camera – 25 €.
 • Nou! Relax & Travel – Transfer Autogara Memento Bus – Aeroport Otopeni – 5 euro/ pers./sens.

BINE DE ȘTIUT:

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.

Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Pentru călătorie sunt necesare  cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.

ABCD
PELLERIN PLUSBEST DEAL Reducere 140 €PROMO Reducere 90 €STANDARD +  Reducere 60 €
429 €

+ 375 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

299 €

+ 375 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

345 €

+ 375 € (bilet avion, transfer, transport autocar)

375 €

+ 375 € (bilet avion, transfer transport autocar)

PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
-Oferta valabila pentru primle locuri in autocar;

-Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii

-GRATUIT – excursia optionala Cascais + Estoril si Sintra + Cabo de Rocca

-Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

-ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

-Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

-Plata integrala la inscriere;

-Nu se accepta modificari sau anulari.

-Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

-ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

-Avans 50% la inscriere;

-Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

-Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

-Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

-ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

-Oferta este valabila pana la 28.02.2019.

-Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

-Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

-Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

-Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

SUPLIMENTE & REDUCERI

-Supliment de single 215 €

-Reducere copil  6-12 ani  – 35 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

-Reducere al treilea adult în cameră – 25 €