Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Vila Riki

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
3 star
România
Borsec

Vrei sa te relaxezi? Vino la noi, la Vila Riki!

Ne aflam pe str. Jokai Mor nr 19, Borsec, la 400 m de sediul Politiei, 350 m de Biserica Catolica, 500 m de baia O’saros. Daca nu te descurci, te ghidam la telefon!

Iti oferim tot confortul in camerele spatioase, matrimoniale sau cu doua paturi, dotate cu Tv Cablu, wi-fi, telefon, balcon cu vedere la munte, la cerere frigider, uscator de par. Fiecare camera are baie proprie cu dus, apa calda permanent, incalzire centrala. . Camerele sunt dispuse pe doua etaje.

Iar daca iti este foame…. Lasa-ne tot pe noi…. Restaurantul Riki iti ofera meniuri variate, traditionale, pizza riki, la cuptor special, papanasi a la Riki cu dulceata de afine bio, mmmm clatite a la Riki cu dulceata de fructe de padure bio mmmm… avem si meniul zilei (la alegere)…

Sauna si masajul te asteapta, iar daca doresti si la Jacuzzi…apartamentul Vip este la dispozitia ta!
Vrei sa-ti faci un gratar? Nici o problema, foisorul si gratarul din curte sunt la dipozitia ta. De lemne ne ingrijim noi!

Sa nu uit, strandul e la 5 minute de noi, langa Baia O”saros, iar partia de schi la 5 minute de mers cu masina. Parcarea este foarte spatioasa si e supravegheata video.

Iar daca vrei sa faci plimbari prin statiune, te ghidam cu placere sau iti inchiriem o bicicleta.

Pentru bussiness: sedinte, team buildinguri, prezentari sala de conferinta cu maxim 60 de locuri, dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart este disponibila pe tot parcursul anului.
Pentru cei care vin cu tenul pana la Toplita asiguram transport.

Politici speciale ale Vila Riki

Facilitățile oferite de Vila Riki

Guest Reviews (0 Recenzii)

Vila Riki 1

Vila Riki Borsec, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo