Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Vila Floare de Colt

Available Rooms

No Rooms Found
Pensiune
3 star
România
Herculane

Bucură-te de o mini vacanță la Băile Herculane, orașul băilor termale și al răsfățului simțurilor! Clădirile noi se încadrează perfect în peisaj alături de cele cu o arhitectură în stil baroc vienez. De pe unele urcușuri montane se deschide o panoramă extraordinară asupra întregului oraș: râul Cerna cu poduri impresionante, munții cu piscuri semețe, dintre care stânciile munțiilor Mehedinții oferă o priveliște de neuitat. Apele termalebinefecătoare, aerul ionizat fac stațiunea noastră o alegere inspirată pentru a vă petrece vacanța într-o zonă deosebită.

Situat la 200m de centrul nou al stațiunii Băile Herculane (zona U.G.S.R), pe partea dreaptă a sensului de mers în amonte, vila Floare de Colt este un popas primitor ce oferă liniște și relaxare turiștilor.

Având o capacitate de 20 de camere de tip Double, dintre care 16 pot fi rezervate și în regim de Twins, un restaurant ce pune la dispoziție 40 de locuri, saună uscată finlandeză, 10 locuri de parcare în apropierea vilei, Floare de Colt este locul perfect pentru a scăpa de rutină și de-a vă bucura de confort chiar în inima naturii. Confortul dvs mai este completat de frumusețea și magia zonei, panorama superbă a munțiilor, serviciile medicale de fizioterapie și wellness pe care vi le punem la dispoziție, precum și activitățiile extra outdoor cu care vă provocăm să faceți mișcare.

Camerele din incinta vilei Floare de Colt au fost echipate și mobilate pentru a vă face șederea placută și confortabilă. Vă punem la dispoziție baie cu cabină de duș în fiecare cameră, prosoape, TV, uscător de păr (la cerere de la recepție), minibar, balcoane proprii pentru 12 camere ( 2 camere sunt de tip Bungalow), Wi-Fi în fiecare cameră și în toate zonele comune (restaurant, spa, saună, terase, etc.).
Pe timpul iernii, căldura necesară creări unei atmosfere plăcute în interiorul vilei este asigurată de centrala termică proprie, dar și de buna noastră dispoziție.

Politici speciale ale Vila Floare de Colt

Facilitățile oferite de Vila Floare de Colt

Guest Reviews (0 Recenzii)

Vila Floare de Colt 1

Vila Floare de Colt Herculane, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo