Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Vila Ecotur

Available Rooms

Hotel
4 star
România
Ceahlău
Ceahlau, Neamt 617125
2 nights

La doar 45 de km de Targu Neamt, va puteti opri la Ecotur Resort, singurul complex turistic de aceasta anvergura din nordul Moldovei, unde veti petrece un sejur de neuitat, in orice perioada a anului, fie ca doriti sa veniti cu familia, cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

Vila Ecotur**** :
* 4 camere VIP ( cu pat matrimonial)
* 5 camere cu pat matrimonial
* 5 camere cu 2 paturi
* 2 camere triple
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu tv si satelit tv, minibar, telefon intern si international, uscator de par ( in camerele de 4*), aer conditionat ( in camerele de 4*).
Restaurant
O masa in acest salon-acvariu va incanta simturile
– vizual: lacul Bicaz, padurea si muntele Ceahlau parca iau masa alaturi de dumneavoastra;
– olfactiv si gustativ: meniul traditional si international vor face din fiecare client un nehotarit, nestiind niciodata ce anume sa aleaga.

Crama Ecotur va pune la dipozitie un cadru rustic, incarcat de simboluri ale traditiei romanesti. Aici veti avea posibilitatea sa serviti bucate in cel mai autentic stil moldovenesc si sa fiti imbatat de aroma vinurilor locale.

Barul in forma de potcoava este locul unde va puteti desfasura in serile in care veti avea o dispozitie de distractie. Bauturile fine si cocktail–urile exotice vor contribui cu siguranta la crearea si mentinerea unei atmosfere incendiare de fiecare data.

Terasa
Privelistea care vi se ofera de pe aceasta terasa, va transpune intr-o stare contemplativa absoluta. Fie ca serviti o cafea, un mic dejun sau un pahar de vin, veti gasi in acest loc linistea si armonia unui spatiu sublim.

Politici speciale ale Vila Ecotur

Facilitățile oferite de Vila Ecotur

Guest Reviews (0 Recenzii)

Vila Ecotur 3

Vila Ecotur Ceahlău, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo