Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Vila Alisa

Available Rooms

Cameră dublă 1

Cameră dublă

Max Guests:
2
Max Kids:
1

15.09.18

15.12.18

  • Cameră dublă std + MD = 75 lei/pers/zi
  • Cameră dublă std + MD + FC 50 lei/pers/zi = 132 lei/pers/zi
  • Cameră dublă sup + MD = 85 lei/pers/zi
  • Cameră dublă sup + MD + FC 50 lei/pers/zi = 144 lei/pers/zi
Pensiune
3 star
România
Bran

Asezata special la poalelele dealului Magura, inconjurata de o livada imensa, pensiunea aceasta este diferita de celelalte nu numai din punct de vedere arhitecural, dar si ambiental . Zona aleasa, foarte usor accesibila, permite aprecierea frumusetilor oferite de natura dar si o intimitate pe care orice turist se asteapta sa o aiba in scurta-i vacantă. Deasemenea, interioarelor li s-a acordat cu generozitate spatiu suficient pentru a te simti in largul tau. Restaurantul vilei, alaturi de barul din incinta, sunt pregatite sa faca faţa petrecerilor, la care s-ar mai adauga terasa si foisorul de afara, capacitatea restaurantului fiind de 50 de locuri. Si bineinteles, avem si spatii de joaca pentru copii, in caz ca nu pot fii lasati sa zburde pe întinsa pajiste din jur.

VILA ALISA ofera cazare in 2 apartamente si 15 camere dispuse pe trei nivele, avand un total de 36 locuri de cazare. Fiecare camera are baie proprie, tv color si telefon. Grinzile lasate la vedere, incaperile mobilate rustic creeaza o atmosfera calda si primitoare.

Vila dispune de sala de conferinte dotata corespunzator, cu o capacitate de 25 locuri.

Constructia este dotata cu centrala termica. Fiecare camera are baie cu cada sau cabina de dus, tv color conectat la reteaua de programe difuzate prin cablu. Copiii se pot juca in siguranta într-un loc special amenajat pentru ei, cu balansoar, tobogan si leagane. Terasa rustica este realizata din lemn masiv. Turistii pot savura aici mancaruri traditionale, preparate pe grill, chiar sub privirea lor.

Politici speciale ale Vila Alisa

Facilitățile oferite de Vila Alisa

Guest Reviews (0 Recenzii)

Vila Alisa 2

Vila Alisa Bran, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo