Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Popasul Domnesc Voronet

Available Rooms

Cameră dublă 1

Cameră dublă

Max Guests:
2
Max Kids:
1

10.09.18

05.11.18

CZ in DBL + MD = 117 lei/pers/zi

CZ in DBL + MD + FC 50 lei/pers/zi = 175 lei/pers/zi

Hotel
4 star
România
Gura Humorului
2 nights

Popasul Domnesc se află lângă Mănăstire Voreneț și are vedere la peretele vestic al acesteia, unde este pictată Judecata de Apoi. Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la Gura Humorului. Facilitățile includ o piscină interioară și un centru spa.

Toate camerele de la Popasul Domnesc au minibar, baie modernă cu duş şi uscător de păr, precum și balcon. Toate oferă WiFi gratuit şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Proprietatea pune la dispoziție un centru spa și de wellness, inclusiv o piscină cu sistem de încălzire și funcții de hidromasaj și cromoterapie. La un cost suplimentar, oaspeți au acces la o cadă cu hidromasaj, o saună uscată și o saună umedă.

Restaurantul în stil tavernă are șemineu și o terasă de vară, servind preparate românești tradiționale și mâncăruri internaționale.

Hotelul Popasul organizează vizite la atracţii turistice din apropiere, printre care Mănăstirea Humor, situată la numai 7 km. De asemenea, are un magazin cu articole pentru schi chiar lângă pârtiile Şoimul, la 6 km de hotel. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer de la/la aeroport şi un serviciu gratuit de transfer la gara Gura Humorului, aflată la 5 km.

Politici speciale ale Popasul Domnesc Voronet

Facilitățile oferite de Popasul Domnesc Voronet

Guest Reviews (0 Recenzii)

Popasul Domnesc Voronet 2

Popasul Domnesc Voronet Gura Humorului, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo