Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Pensiunea Magic

Available Rooms

Cameră dublă 1

Cameră dublă

Max Guests:
2

OFERTA SPECIALA: 6 nopți de cazare în cameră dublă cu pensiune completă (meniul zilei) + 1 sedinta sauna + acces fitness = 680 lei/pers/sejur

OFERTA RELAXARE: 6 nopți de cazare în cameră dublă cu demipensiune ( BV 280 lei/sejur) + 2 sedinte masaj 20 min + 2 sedinte sauna 30 min = 735 lei/pers/sejur

Pensiune
3 star
România
Herculane
6 nights

Data in folosinta la sfarsitul anului 2006, pensiunea Magic va pune la dispozitie 36 de locuri de cazare impartite in camera double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple.

Avand o structura interioara spatioasa si luminoasa si fiind bine intretinute, camerele beneficiaza de mobilier nou, televizor+CATV, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, intim si rafinat este situat la parterul pensiunii.

Oferim mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Demipensiunea include: ciorba , fel principal, desert , welcome drink.

Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit. La noi puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati sau pentru o intalnire de afaceri.

Politici speciale ale Pensiunea Magic

Facilitățile oferite de Pensiunea Magic

  • Aer conditionat

Guest Reviews (0 Recenzii)

Pensiunea Magic 2

Pensiunea Magic Herculane, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo