Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Hotelul Cumpatu

Available Rooms

Hotel
4 star
România
Sinaia
2 nights

Hotelul Cumpatu se află în Sinaia, la 3 km de castelele Peleș și Pelișor și de telecabina și telegondola către pârtiile de schi Valea Dorului, Valea lui Carp și Valea Soarelui. Hotelul are vedere la Munții Bucegi sau la păduri, WiFi public gratuit și parcare gratuită. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și seif. Băile private sunt dotate cu halate de baie, papuci, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Cumpatu are parc de aventură cu tiroliană, trasee de cățărare în copaci și traseu în copaci de nivel ușor. Oaspeții proprietății beneficiază de reducere la tariful de intrare. Copiii pot să se joace în camera de joacă interioară sau în aer liber, cu animale de companie mici. La un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de masaj. Restaurantul servește mâncăruri din bucătăria românească și internațională. Oaspeții își pot începe ziua cu micul dejun tip bufet servit în fiecare dimineață.

Serviciul de transfer de la gara din Sinaia, aflată la 4 km, este disponibil la un cost suplimentar. Pârtiile de schi pentru începători din Valea Dorului și pârtiile de schi pentru avansați din Valea lui Carp și Valea Soarelui sunt la aproximativ 10 km de Cumpatu. Brașov este la 41 km.


Hotel Cumpatu 4*

 

01.07.20-

25.08.20

CZ in DBL TWIN + MD = 189 lei/pers/zi

 

10.01.20-

30.06.20

CZ in DBL TWIN + MD = 177 lei/pers/zi

 

Politici speciale ale Hotelul Cumpatu

Facilitățile oferite de Hotelul Cumpatu

Guest Reviews (0 Recenzii)

Hotelul Cumpatu 2

Hotelul Cumpatu Sinaia, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo