Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Hotel Slanic

Available Rooms

No Rooms Found
1 decembrie 2021
Munte
Slanic Prahova

TARIFE valabile in perioada 01.07.2019-31.08.2019

Cazare in camera dubla + Fisa Cont 70 lei/zi/persoana : 187 lei/persoana/zi

Pachet 5 nopti cazare + Fisa Cont 70 lei/zi/persoana + Tratament 5 zile : 1144 lei/persoana/sejur

 

Hotel Slanic este situat departe de zgomotul orasului, intr-o oaza de liniste, dar apropiat de strandul cu apa sarata de la Baia Baciului si de Complexul Turistic Baia Rosie.

Hotel Slanic InteriorDaca doriti cazare dar si tratament in Slanic Prahova , Hotel Slanic, modern si cu servicii de buna calitate, ofera oaspetilor 224 locuri de cazare in camere la standard de 2 **: 66 camere double (132 locuri), 22 camere suita (2 camere double cu baia comuna – total 88 locuri) si 2 apartamente la standard de 3 ***, restaurant , sala de conferinte, piscina, sauna, sala de sport (fitness ) si parcare proprie.

Hotel Slanic este locul unde te poti relaxa si unde poti beneficia de tratament complex pentru diverse afectiuni in cadrul bazei de tratament din incinta proprie,iar cotarea de 2 stele impune tarife mai mult decat atractive. Baza de tratament de la Hotel Slanic este folosita zilnic si are rezultate pe masura asteptarilor. Tehnicile de tratament prezente in baza de tratament de la Hotel Slanic sunt aplicate de cei mai buni doctori specializati in tratarea afectiunilor dumneavoastra. Cu o capacitate de 125 de locuri in interior si 24 pe terasa, restaurantul hotelului poate organiza mese festive in cadrul sau intim si cochet, oferind servicii ireprosabile.

Clientii nostri sunt prietenii si oaspetii nostri de onoare. Hotel Slanic creeaza din orice scurta vizita un eveniment deosebit, ce este gata sa coloreze marile momente din viata dvs, transformand simplele conferinte, petreceri in compania colegilor sau pur si simplu cateva zile romantice alaturi de cei foarte dragi, in amintiri de neuitat.

Hotelul dispune de baza de tratament proprie, sauna, sala de conferinte, sala de sport (fitness), internet, bar, parcare, seif la receptie.

Hotel Slanic InteriorIn baza de tratament se pot trata diverse afectiuni reumatismale, respiratorii, utilizandu-se atat procedurile clasice de recuperare cat si proceduri moderne de tratament.

Restaurantul, cu 125 de locuri in interior si 24 pe terasa, este deosebit, oferind servicii ireprosabile.

Politici speciale ale Hotel Slanic

Facilitățile oferite de Hotel Slanic

Guest Reviews (0 Recenzii)

Hotel Slanic 1

Hotel Slanic Slanic Prahova, Munte

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo