Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Hotel Fortuna

Available Rooms

Hotel
3 star
România
Eforie Nord
Eforie Nord, România
6 nights

Hotel Fortuna 3 stele Eforie Nord este amplasat in centrul Statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.
WHITE CRUISE SNACK BAR – La snack barul hotelului oferim micul dejun și prânzul bufet / a la carte. Micul dejun este bogat și variat astfel încât să vă începeți dimineața și cea mai importantă masă a zilei cu produse proaspete și delicioase! Prânzul se va servi tot în sistem bufet suedez.
AQUA FORTY NOU – Tărâmul de poveste nu a fost niciodată mai aproape! Feeria stropilor de apă răcoritori ce izvorăsc din iepurași, mașinuțe, cerculețe întregesc spiritul de vacanță al întregii familii!! Accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului.
OASIS SPA NOU – Este locația perfectă pentru a va reîncărca cu energie și bună dispoziție! Oasis Spa include saună uscată, masaj, Jacuzzi și o zonă de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului, în limita disponibilității.
PISCINĂ PENTRU ADULȚI – Piscina pentru adulți este cu acces gratuit pentru oaspeții hotelului! Șezlongurile sunt oferite în limita disponibilității. Pe lângă evidentele beneficii terapeutice, piscinele cu apa sărată sunt foarte căutate și în scop recreativ, în special în zilele caniculare de vară.
FORTY LAND – Vă invităm să descoperiți magia ținutului Fortyland unde păpușile prind viața în spectacolele de teatru, unde micile domnișoare pot defila pe podiumul prezentărilor de modă și unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante!
LOC DE JOACA EXTERIOR – Iubim să ne jucam în aer liber! Hotel Fortuna pune la dispoziția copiilor un loc de joacă amenajat în spatele hotelului. Pentru a diversifica și a îmbunătăți calitatea activităților de distracție ale celor mici spațiul este amenajat într-un mod atent și bine pus la dispoziția oaspeților noștri cu masa de tenis, air hockey, billiard pentru copii, trambulină, ansamblu de tobogane și leagăne, balansoare, măsuțe și scaune, căsuțe de povești și multe alte surprize.
DIVERTISMENT PENTRU COPII – Echipa de animație va organiza jocuri, concursuri, teatru
interactiv și multe alte surprize atractive pentru oaspeții cei mici! Programul de divertisment se desfășoară zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspeții hotelului.
CAMERE MODERNIZATE – Plin de farmec și culoare, hotelul oferă turiștilor cazare în camere moderne și confortabile dispuse pe patru nivele și parter. Accesul în camere se face pe baza de cartele electromagnetice, ceea ce oferă turiștilor o deplină siguranță. Toate camerele sunt prevăzute cu sistem de prevenire a incendiilor.
FACILITATI CAMERE
Intrare sigură – Accesul în camere se face pe baza de cartele electromagnetice
Paturi King Size – Pattwin (doua paturi), matrimonial
Frigider/minibar
Mobilier nou – Șifonier, comodă, noptieră cu oglindă, demifotolii cu măsuță
Conexiune internet wireless – Conxiune gratuită
Sistem de climatizare
Baie modernă – Baie în cameră dotată cu mobilier, cabină de duș, uscător de păr

Politici speciale ale Hotel Fortuna

Facilitățile oferite de Hotel Fortuna

  • Aer conditionat

Guest Reviews (0 Recenzii)

Please write FAQ here
Hotel Fortuna 2

Hotel Fortuna Eforie Nord, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo