Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Hotel Delta Dreams

Available Rooms

Cameră dublă 1

Cameră dublă

Max Guests:
2
  • Cazare în cameră dublă + mic dejun = 175 lei/pers/zi

* acces piscina exterioara

Delta Dunării
5 star
România
Delta Dunarii

Situată într-o zonă liniştită din Dunavăţu de Jos, în sudul Deltei Dunării, Delta Dreams Boutique oferă camere cu aer condiţionat, baie privată şi acces gratuit la internet WiFi, un restaurant şi o piscină în aer liber.

Camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privată cu duş, articole de toaletă gratuite, halat de baie şi papuci, precum şi un balcon sau terasă cu vedere la Lacul Barcaj.

Delta Dreams Boutique include un bar şi un restaurant care oferă specialităţi din peşte. Facilităţile de grătar sunt disponibile la un cost suplimentar. La doar 10 metri de proprietate se găsesc magazine, iar la 500 de metri este un alt restaurant.

Casa oferă acces gratuit la piscina sezonieră în aer liber. Accesul la saună este disponibil la un cost suplimentar. La cerere, se pot organiza excursii cu barca în Delta Dunării.

Canalul Sfântul Gheorghe din Delta Dunării şi Lacul Murighiol se află la 10 km. La aproximativ 5 minute de mers pe jos se află Lacul Barcaj şi o staţie de autobuz. Gara din Tulcea este la 40 km.

Politici speciale ale Hotel Delta Dreams

Facilitățile oferite de Hotel Delta Dreams

Guest Reviews (0 Recenzii)

Hotel Delta Dreams 2

Hotel Delta Dreams Delta Dunarii, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo