Agentia de turism Happy HolidayAgentia de turism Happy Holiday
Forgot password?

Hotel Ambient

Available Rooms

Cameră dublă 1

Cameră dublă

Max Guests:
2
TARIF EURO / PERSOANA/ NOAPTE
Perioada Cazare in dubla 3* Cazare in dubla 4* Cazare in juniorCuite
03.01-28.11.2019 34 47 59

Tariful include:
– Cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorile legale si zilele libere comerciale

Hotel
4 star
România
Braşov
Str. Iuliu Maniu Boulevard 27, 500091 Braşov, România
3 nights

Punctele noastre forte sunt locaţia, pentru că hotelul nostru este situat în centrul Braşovului, un oraş bogat prin istorie şi printr-un turism prosper, ambianţa, dată de generozitatea spatiilor si atenţia la detalii, şi orientarea către client, pentru că ne întâmpinăm oaspeţii de pretutindeni cu renumita ospitalitate românească.

Aproape de forfota oraşului, dar şi de zonele liniştite ale Braşovului vechi sau de bine cunoscuta staţiune turistică Poiana Braşov, hotelul nostru este ideal pentru orice călător, care va avea de ales dintr-o sumedenie de alternative de a petrece o după amiază sau o seară de neuitat.

Combinaţia de culori şi lumini precum şi stilul aparte creează o ambianţă intimă şi selectă incomparabilă.

În restaurantul nostru de 90 de locuri, veţi avea plăcerea de a experimenta senzaţii gastronomice noi, la fel cum în spa-ul nostru, vă veţi răsfăţa simţurile într-un mic colţ de rai pentru trup şi minte. Iată de ce, hotelul nostru este alegerea perfectă pentru oricine viziteaza Braşovul în interes de afaceri sau în vacanţă.

Voi veţi fi mereu oaspeţii, nu clienţii noştri şi pentru că am inceput ca o afacere de familie şi ştim să dăm o notă familială muncii noastre, vă vom primi întotdeauna cu respect, ospitalitate şi căldură.

HOTEL:Situat in centrul Brasovului
CAMERE: 15 camere calsificate la 3 stele si 56 camere clasificate la 4 stele, incalzire centrala independenta, Camere deluxe au AC, uscator de par, minibar, TV, balcon sau terasa, acces pe baza de card, seif in camera, internet. Camerele business executive dispun suplimentar de o suprafata mai mare , cada cu hidromasaj, birou de lucru. Duplexurile dispun suplimentar de: 2 bai dintre care una cu cada cu hidromasaj pentru 2 persoane, scara interioara, panorama a intregului oras, coltar extensibil in living sau canapea, 2 telefoane si 2 minibaruri, 2 televizoare.
FACILITATI:4 sali de conferinte, restaurant cu specific international, bar de zi in restaurant, lobby cafe – bar, parcare pazita gratuita, spalatorie si calcatorie, camera de bagaje, seif, 2 lifturi de sticla.

Politici speciale ale Hotel Ambient

Facilitățile oferite de Hotel Ambient

Guest Reviews (0 Recenzii)

Hotel Ambient 2

Hotel Ambient Braşov, România

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo