DUBAI – ABU DHABI 7 zile Avion

PRET de la 625 Euro** (Tur de oras Dubai inclus)

 

Ziua 1. BUCURESTI – DUBAI

Intalnire cu ghidul la ora 12.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Dubai. Sosire seara, transfer la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar si apoi timp liber.

 

Ziua 2. DUBAI – TUR DE ORAS

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras, in care vom avea posibilitatea sa admiram cele mai renumite obiective din modernul oras localizat in Golful Persic. Prima vizita a zilei o facem la Moscheea Jumeirah, cunoscuta pentru stilul modern islamic in care a fost construita. Ajungem, apoi, in zona Dubai Marina, pentru ca apoi sa intram pe celebrul Palm Jumeirah, unde vom vedea Hotelul Atlantis The Palm. In apropiere, ajungem la Burj Al Arab, sigurul hotel de 7* din lume, iar apoi vom vedea celebra partie de schi din interiorul Mall of the Emirates. Ziua continua spre zona noua din Dubai, acolo unde vom urca (optional, se achita la inscriere 59 €) in Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume – 830 metri! In cadrul aceluiasi complex, vom vizita Dubai Mall cu uriasul sau acvariu si cea mai mare fantana arteziana muzicala din lume. Cazare in Dubai, la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar.

 

Ziua 3. DUBAI – SAFARI IN DESERT + CINA BBQ

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si vizite individuale. Dupa pranz, excursie optionala (65 €) Safari cu masini de teren 4×4, urmat de plimbare cu camila. Ne vom bucura de apusul in desert iar apoi servim cina cu barbeque si spectacol live cu belly dancer. Intoarcere pentru cazare la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar din Dubai.

 

Ziua 4. DUBAI – TIMP LIBER – CROAZIERA CU CINA FESTIVA DHOW CRUISE MARINA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si vizite individuale. Spre seara, optional (60 €), va invitam sa servim cina in cadrul unei croaziere in golful Dubai Creek, admirand zgarie-norii din cartierele ultramoderne. Intoarcere pentru cazare la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar.

 

Ziua 5. DUBAI – ABU DHABI  

Mic dejun. Timp liber in Dubai sau excursie optionala (75 €) spre capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi. Incepem vizita cu Marea Moschee Sheikh Zayed, construita in cinstea fostului presedinte al Emiratelor, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Continuam spre Piata Unirii si Abu Dhabi Mall, unde vom avea timp liber pentru masa de pranz. Ajungem in zona portului si vizitam Heritage Village, unde vom gasi un Souk (bazar traditional), o moscheea dar si alte obiective care amintesc de perioada de dinainte de era petrolului. Drumul nostru continua spre hotelul Emirates Palace si Palatul Prezidential. Inainte de a ne intoarce in Dubai, oprire la Ferrari World, parc tematic construit de celebra companie, dar si cel mai mare parc de distractii de interior din lume. Retur in Dubai pentru cazare la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar.

 

Ziua 6. DUBAI – AL SEEF – DUBAI FRAME – LA MER – GLOBAL VILLAGE

Mic dejun. Descoperim noi locuri fascinante din Dubai, iar prima vizita a zilei o facem la Al Seef, bazar de tip Souq. Urmatoarea vizita o facem la Dubai Frame, una dintre cele mai noi atractii ale orasului. Vom avea posibilitatea sa urcam pana la inaltimea de 150 metri si sa admiram privelistea asupra Parcului Zabeel si a intregului oras. Continuam spre La Mer, celebra zona de coasta, unde vom avea timp liber pentru masa de pranz si cumparaturi. Spre seara, (optional 20 €) ajungem in Global Village, targ cu produse traditionala din diferite zone ale globului. Sunt peste 40 de tari reprezentate de la care vom avea posibilitatea sa vedem traditii si sa degustam delicii. Cazare in Dubai la Millennium Place Barsha Heights Hotel 4*/similar.

 

Ziua 7. DUBAI – MIRACLE GARDEN – BUCURESTI  

Mic dejun. Pentru ultima zi in Dubai, va invitam sa descoperiti cea mai mare gradina cu flori naturale din lume – Miracle Garden. Cu mai bine de 50 de milioane de flori expuse, gradina ne va incanta cu multitudinea de flori care rezista si la temperaturi de peste 40 grade Celsius. Dupa pranz, transfer spre aeroport pentru zborul spre Bucuresti, unde sosim la ora 23:30.

 

2021 – DATE

de PLECARE

Loc in cam. DBL Suplim. SGL COPIL 6-12 ani Al 3-lea adult in cam.
11.04.2021 625 € 215 € 605 € 615 €

 

PRETUL INCLUDE : NU SUNT INCLUSE IN PRET :
–  Zbor Bucuresti – Dubai – Bucuresti

– Transp. cu autocar cu aer conditionat si ghid insotitor

– 6 cazari cu mic dejun in hotel 4*

– Deplasare pentru vizite la: Moscheea Jumeirah, Hotel Atlantis, The Palm, Burj Al Arab, Mall of Emirates, Mall Dubai, Burj Khalifa, Al Seef, Dubai Frame, La Mer.

– Asigurare medicala + storno, excursii optionale si ghizii locali.

– Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pt. excursii optionale)

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

** Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 145 €

 

  1. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. 

Grup minim 20 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 15 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 20 pers. (15-19 persoane) se va achita un supliment de 15 euro/persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

(curse de linie)

Locul de intalnire

(transfer chiar si pt. 1 pers.)

Tarif/pers.

€/sens

  Orasul

(Transf. privat)

Locul de intalnire

(transfer pt. minim 2 pers)

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI Petrom – Metro 8 € /sens   GALATI McDonald’s 10 €/sens
CAMPINA Casa BUCUR- popas Km 92 10 €/sens   BUZAU McDonald’s Unirea 8 €/sens
BRASOV PETROM – Calea Bucuresti 14 €/sens   CONSTANTA GARA CFR 14 €/sens
FOCSANI Benzinaria LUKOIL Centru 12 €/sens   BACAU Parcare Stadion Municipal 15 €/sens
CRAIOVA PETROM langa Autogara Bacriz 14 €/sens   Piatra NEAMT Parcare Hotel Central 18 €/sens
BRAILA Parcare PENNY Sos. Buzaului 10 €/sens   IASI Autogara Codreanu 18 €/sens

 

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

– Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 – 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

– Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.

– Pt. călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data intrarii in Emiratele Arabe Unite,

 

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.